Спортсмени на Олімпіаді вже штурмують Тіндер: оголені фото та флірт, який вийшов з-під контролю

Ольга Котів28 липня, 22:40
Спортсмени на Олімпіаді вже штурмують Тіндер: оголені фото та флірт, який вийшов з-під контролю

Олімпійці фліртують на Тіндері - Unsplash

00 хв

На Олімпійських іграх у Парижі люди вже фліртують на повну. Напередодні в Олімпійському селищі організатори роздали 200 тисяч презервативів, і мешканці прагнуть ними скористатися.

Джерело: Bild

Селище спортсменів у Сен-Дені вже давно стало центром міжнародних знайомств. Найпопулярнішими способами флірту є онлайн-залицяння та обмін значками.

Любителі пива будуть розчаровані: чим годуватимуть на Олімпіаді-2024 та скільки це коштуватиме

Вже багато років на Іграх існує традиція, що кожна країна забезпечує своїх спортсменів тисячами значків, якими вони потім обмінюються між собою. Для багатьох вони є приємним спогадом про участь та неперевершеним засобом для флірту.

"Це найкраща тактика знайомства", – зазначив один зі спортсменів на умовах анонімності.

За даними BILD, у дні, що передували церемонії відкриття, по селищу також активно розсилалися оголені фотографії. Зазвичай це відбувається через додатки для знайомств – такі як Tinder, Hinge, Bumble або Raya.

Реклама
undefined

Щоб знайти там якомога більше олімпійських спортсменів, потрібно в налаштуваннях додатка просто встановити локацію на район Сен-Дені в Парижі. Радіус пошуку обмежений максимум одним кілометром.

Це означає, що існує велика ймовірність того, що спортсмени з Олімпійського селища будуть запропоновані як потенційні кандидати на побачення. Зокрема, у додатках можна було побачити:

  • нідерландських плавців Каспара Корбо (23 роки) та Нілса Корстаньє (25 років),
  • канадську шаблістку Памелу Бріндамор (31 рік),
  • тенісистку Ерін Рутліфф (29 років).
undefined

Водночас у селищі заблокували додаток Grindr, який орієнтований на ЛГБТКІ+ спільноту. Сервіс недоступний у Сен-Дені. Очевидно, геолокалізація була деактивована творцем додатка.

Причина шокує. На літніх Іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро Grindr повноцінно працював у селищі спортсменів. Тоді на одному з порталів з'явилася стаття під заголовком "У мене було три побачення в Grindr за одну годину в олімпійському селищі".

Таким чином розкрилася сексуальна орієнтація кількох спортсменів. Проблема полягає в тому, що деякі з них приїхали з країн, які вороже ставляться до ЛГБТКІ+ спільноти.

Щоб цього не сталося вдруге, додаток наразі не можна використовувати в селищі. Так само було і на зимових Іграх 2022 року в Пекіні.

"Дуже багато сексу": Франція оригінально заохочує спортсменів на Олімпіаді навіть до оральних ласк

Гарячі новини Новини