Любителі пива будуть розчаровані: чим годуватимуть на Олімпіаді-2024 та скільки це коштуватиме

Ольга Котів26 липня, 15:20
Любителі пива будуть розчаровані: чим годуватимуть на Олімпіаді-2024 та скільки це коштуватиме

На стадіонах не буде пива - Mohamad Salaheldin Abdelg Alsayed/Anadolu/picture alliance

00 хв

Опублікували ціни на їжу та напої, які будуть під час Олімпійських ігор у Парижі. Вболівальники, які сподівалися, що зможуть випити пива, можуть бути розчаровані, оскільки на стадіонах будуть лише безалкогольні напої.

Джерело: О2

Вболівальники зможуть придбати фаст-фуд і закуски. Проте ціни можуть шокувати.

Сальма Хаєк зробила "колесо" у Версалі: вся в білому пронесла Олімпійський вогонь

У четвер на Французькому стадіоні в Парижі відбулися сім регбійних матчів. Власники квитків отримали першу можливість ознайомитися з цінами на їжу та напої, які будуть діяти під час Олімпійських ігор. Ті, хто сподівався насолодитися пивом, будуть розчаровані, оскільки жоден із закладів на стадіоні не пропонує алкогольні напої.

Це відповідає французькому закону 1991 року, який забороняє продаж алкоголю на стадіонах, якщо він не подається разом з їжею. Це означає, що під час олімпійських подій алкоголь зможуть вживати лише ті, хто користується ексклюзивною VIP-зоною.

Реклама

За повідомленням британської газети The Sun, вболівальники можуть вибирати з безалкогольних напоїв. Однак вони коштують недешево:

  • 500 мілілітрів безалкогольного пива Kronenbourg можна придбати за 8 євро, а 400 мілілітрів безалкогольного пива Tourtel Twist з лимоном – за 6 євро;
  • газовані напої, наприклад, Fanta, Coca-Cola, Spirte об'ємом 500 мілілітрів коштують 5 євро;
  • пляшка звичайної води об'ємом 500 мілілітрів коштує 3,50 євро.

На трибунах перед стадіоном найдорожчою стравою є чізбургер, який коштує 11 євро. Інший варіант – хот-доги, за які доведеться заплатити 9,50 євро. Трохи дешевше коштують сендвічі з куркою та чіабатта з моцарелою – 8,50 євро. Яєчні кекси можна купити за 8 євро.

За інформацією газети The Sun, у меню перед "Стад де Франс" також є закуски:

  • попкорн – 4,50 євро,
  • 40-грамові пакети чипсів – 4 євро,
  • чипси, які коштують 3,50 євро,
  • шоколадне тістечко – 3,50 євро.

Церемонія відкриття Олімпійських ігор у Парижі стартує у п'ятницю, 26 липня. Змагання триватимуть до 11 серпня. Спортсмени з 32 дисциплін поборються за 329 комплектів медалей. Змагання відбуватимуться на 35 майданчиках у 18 містах. Більшість турнірів пройдуть у Парижі та восьми містах паризького регіону.

За межами паризького регіону заплановані футбольні, гандбольні та баскетбольні матчі, а також змагання зі стрільби та вітрильного спорту. Найвіддаленішою локацією стане Французька Полінезія, де відбудуться змагання з віндсерфінгу.

Гарячі новини Новини