"Дякуємо долі, що ти в нас є": Зінченко з дружиною привітали доньку з Днем народження – милі фото

Віра Бойчук1 серпня, 17:40
"Дякуємо долі, що ти в нас є": Зінченко з дружиною привітали доньку з Днем народження – милі фото

Олександр Зінченко з сім'єю - Інстаграм

00 хв

Український футболіст та захисник Арсенала Олександ Зінченко разом зі своєю дружиною публічно привітали доньку з днем народження.

Джерело: Інстаграм

Сьогодні, 1 серпня, Єва Зінченко святкує свій День народження. Дівчинці виповнило 3 роки. З цієї нагоди лідер збірної України та його дружина привітали маленьку красуню, опублікувавши на своїх сторінках в Інстаграм зворушливу публікацію.

Спокуслива муза Зінченка показала осину талію та рідкісні фото в бікіні – фани кличуть заміж

"Три роки тому наша сімʼя поповнилась першою донечкою – Євою. Такою тендітною, ніжною, милою і доброю дитиною. Все, що про красу, метеликів, рожевий колір та світ єдинорожків – це ти. Ти справжня дівчинка – дівчинка.

Бажаю пронести і зберегти ці промінчики світла, і добра тобі впродовж всього життя. Будь завжди здоровʼю і нехай всі твої дитячі мрії здійснюються. Безмежно любимо і дякуємо долі, що ти в нас є, наша Єва", – підписала пост Влада.

Реклама

До слова, Зінченко та Влада Седан одружилися 12 березня 2020 року. Пара розписалася у посольстві України у Великій Британії, а весілля зіграла 24 серпня у Києві. Закохані виховують двох доньок: Єву та Лею.

Гарячі новини Олександр Зінченко Влада Зінченко Новини