Спокуслива муза Зінченка показала осину талію та рідкісні фото в бікіні – фани кличуть заміж

Віра Бойчук31 липня, 9:00
Спокуслива муза Зінченка показала осину талію та рідкісні фото в бікіні – фани кличуть заміж

Влада Седан - Інстаграм

00 хв

Влада Седан, дружина українського футболіста та півзахисника лондонського Арсенала Олександра Зінченка, похизувалася ідеальною формою тіла.

Джерело: Інстаграм

Одна з найвпізнаваніших дружин футболістів, яка стала відомою ще під час роботи телеведучою на телеканалі Футбол. Наразі Влада має понад 700 тисяч підписників у Інстаграм та 108 тисяч на YouTube-каналі.

Гаряча кохана невдахи київського фіналу ЛЧ захоплює своєю красою та формами – зваблює у морі

Українська красуня полюблює ділитися з фоловерами гламурним та сімейним контентом. Втім, цього разу красуня опублікувала спекотний знімок, який сповнений впевненості та милуванням собою.

Ефектна блондинка на фоні екзотичного краєвиду постала перед камерою у красивому бікіні чорного кольору. Пляжне вбрання шикарно зробило акцент на її довершеній формі тіла.

Шанувальники не змогли пройти повз гарячих фото, написавши в коментарях цілий букет компліментів: "Дуже гарно", "Краса", "Шикарно", "Хотілося б одружитися з такою красивою жінкою", "Ідеально".

Реклама

Нагадаємо, що футболіст збірної України Олександр Зінченко одружився зі своєю коханою у 2020 році. Закохана парочка виховує двох дітей: старшу доньку Єву та молодшу Лею.

Гарячі новини Влада Зінченко Новини