Роналду ненароком розкрив грандіозну таємницю стосунків з Джорджиною – викликав бурю в мережі

Ольга Котів31 липня, 16:40
Роналду ненароком розкрив грандіозну таємницю стосунків з Джорджиною – викликав бурю в мережі

Джорджину в компанії Роналду роками помічали з масивним діамантом - Інстаграм

00 хв

Кріштіану Роналду та Джорджина Родрігес разом вже майже десятиліття, але так і не одружилися. Принаймні так вони розповідали громадськості.

Джерело: HOLA!

З 2019 року ходили чутки про заручини пари, але вони ніколи не підтверджували їхню правдивість.

Після вильоту з Євро: Роналду кардинально змінив вид спорту

Протягом багатьох років Родрігес фотографували з величезною діамантовою каблучкою на лівій руці. І хоча це завжди було натяком на те, що, можливо, вони одружилися таємно, остання реклама Роналду додала ще більше палива для спекуляцій.

У понеділок, 29 липня, зірка футболу знявся в рекламі фітнес-бренду Whoop, де назвав Родрігес своєю дружиною. Під час екскурсії своїм розкішним домашнім спортзалом він сказав: "Коли я не тренуюся в клубі, мені подобається працювати з дружиною вдома, щоб я міг підштовхнути її, а вона могла підштовхнути мене".

Реклама

Як зазначає Hollywood Life, публіцисти футболіста теж відмовчуються, коли їх питають про шлюб.

"На цей момент я не можу ні підтвердити, ні спростувати, що Кріштіану одружився з Джорджиною. Я просто не знаю", – сказав один з них.

Видання стверджує, що його публіцист відповів так само у 2018 році після того, як Джорджина одягла величезну діамантову каблучку на палець під час чемпіонату світу з футболу.

"Наразі не можу ні підтвердити, ні заперечити, що Кріштіану і Джорджина заручені", – написали тоді.

Джорджина та Кріштіану мають п'ятьох дітей після трагічної втрати сина Анхеля дос Сантоса Авейру під час пологів у 2022 році. Родрігес є біологічною матір'ю їхніх доньок, 6-річної Алани Мартіни та 2-річної близнючки Анхеля, Белли Есмеральди, але інших трьох дітей Роналду вона теж вважає своїми.

Найстарший син Кріштіану-молодший народився 17 червня 2010 року, однак легенда футболу ніколи не розкривав особу його матері. Вона вирішила зберегти свою особу в таємниці, й Роналду був його єдиним опікуном з моменту народження.

Пізніше, у червні 2017 року, в нього з'явилися двійнята Єва та Матео, народжені сурогатною матір'ю. За кілька місяців до цього він почав зустрічатися з Джорджиною, яку вперше побачив у 2016-му.

Гарячі новини Новини