Після вильоту з Євро: Роналду кардинально змінив вид спорту

Ольга Котів26 липня, 18:00
Після вильоту з Євро: Роналду кардинально змінив вид спорту

У Кріштіану Роналду нове спортивне захоплення - Інстаграм

00 хв

Як в Європі, так і в усьому світі, падель став дуже популярним видом спорту. Найчастіше його обирають чинні та колишні тенісисти, але не лише вони.

Джерело: О2

Зокрема, Кріштіану Роналду спробував свої сили в цьому виді спорту.

Джорджина виставила на камеру соковиті форми в бікіні – Роналду набирає сили перед новим сезоном

Під час нещодавнього Євро-2024 в Німеччині португальця можна було побачити на полі. Проте для нього це був аж ніяк не успішний турнір.

Роналду не вдалося забити жодного гола. А шанс зробити це у нього був, наприклад, у додатковий час 1/8 фіналу проти Словенії, коли він не реалізував пенальті. З цієї причини Кріштіану не зміг стримати сліз після гри, попри те, що його команда вийшла у чвертьфінал.

Після вищезгаданої події португалець встиг поїхати у відпустку. Однак, попри вільний час, його все одно супроводжував спорт, що підтверджується фотографіями в соціальних мережах.

Реклама

Виявляється, Роналду спробував свої сили в новому виді спорту, який останнім часом став дуже відомим. Мовиться про падель.

39-річний футболіст вирішив викласти фото, на якому він відпочиває під час зустрічі. Однак головним чином увагу привернула його кепка, на якій був зображений герб лісабонського Спортінга. Саме в цьому португальському клубі він робив свої перші кроки в спортивній кар'єрі.

Гарячі новини Новини