Мультимедалістка Олімпіади скаржиться на їжу та ліжка в Парижі: "Не створені для рекордів"

Ольга Котів31 липня, 15:21
Мультимедалістка Олімпіади скаржиться на їжу та ліжка в Парижі: "Не створені для рекордів"

Аріарн Тітмус завоювала золоту та срібну медалі - Інстаграм

00 хв

Аріарн Тітмус – одна із зірок змагань з плавання на Олімпійських іграх 2024 року в Парижі, яка вже завоювала золоту та срібну медалі. Однак австралійка зазначає, що умови у французькій столиці "не підходять для найвищих досягнень".

Джерело: О2

Тітмус пояснила свою заяву і вказала на умови в Олімпійському селищі. Нагадаємо, що деякі спортсмени скаржаться, наприклад, на те, що їм доводиться спати на картонних ліжках, які після Олімпійських та Паралімпійських ігор підуть на переробку.

Відразу після Олімпіади: 20-річна красуня вирішила завершити кар'єру – її величають секс-символом

"Це, безумовно, продукт, створений для максимальної продуктивності. Однак умови не створені для максимальної продуктивності. Олімпійські ігри – це завжди перевірка майстерності, а тут ще й додаткові виклики – ліжка чи їжа. Але в цьому також і краса Ігор", – зазначила вона.

Австралійка 2000 року народження також брала участь у попередніх Олімпійських іграх у Токіо. У 2021 році Аріарн завоювала в Японії дві золоті, одну срібну та одну бронзову медалі.

Реклама

Мультимедалістка поповнює свою колекцію медалей у Парижі. За останні дні вона вже здобула перемогу на дистанції 400 метрів вільним стилем та друге місце на дистанції 200 метрів вільним стилем. В обох запливах Аріарн не побила ні світовий, ні олімпійський рекорд, що пояснила, серед іншого, умовами в селищі.

"Я летіла до Парижа, вже знаючи про хвилювання, пов'язані з перемогою на Олімпійських іграх. Однак я все одно дуже рада кожному місцю на п'єдесталі пошани. Мені важко стримувати емоції в таких ситуаціях", – зазначила плавчиня.

Як і більшість спортсменів, австралійка вирішила залишитися в Олімпійському селищі. Водночас деякі з титулованих учасників Ігор поселилися в іншому місці, як, наприклад, Іга Свьонтек та Новак Джоковіч.

Гарячі новини Новини