"Я виграв джекпот у вигляді тебе": сексапільна пасія українця – йому дістався не лише півфінал Євро

Ольга Котів25 липня, 19:25
"Я виграв джекпот у вигляді тебе": сексапільна пасія українця – йому дістався не лише півфінал Євро

Дівчина Маркіяна Бакуса - Інстаграм

00 хв

Дівчина Маркіяна Бакуса заворожує красою. Воротар юнацької збірної України U-19 заводив трибуни після виходу до півфіналу Євро-2024.

Голкіпер Руха виконує роль запасного в команді Михайленка, але за межами поля відповідає за гарну атмосферу – заводив пісень і гаряче обіймав основного воротаря після виходу в півфінал чемпіонату Європи, повідомляє YeSport.

Футболісти Шахтаря і Руху в обіймах ніжних краль – гравці збірної України яскраво святкують тріумф

Бакус зустрічається з ефектною Юстиною. Дівчина є власницею студії танців у Львові, де працює тренеркою та хореографкою.

Коли юнацька збірна перемогла Італію (3:2) у вирішальному матчі групового етапу за право зіграти у півфіналі Євро, дівчина Бакуса спостерігала за матчем на своєму телефоні, перебуваючи в одному з розважальних закладів.

Зараз Юстина релаксує на одному з курортів Греції. У сторіс постить яскраві кадри, називаючи місце свого відпочинку "справжнім будинком щастя".

Реклама

Коханий, звісно ж, одним з перших зацінив її красу: "Моє сонечко! Я виграв джекпот в цьому житті у вигляді тебе!"

"Значить, ми з тобою брали участь в якійсь однаковій лотереї, де обидвом пощастило вирвати джекпот", – парирує кохана голкіпера, якого визнали найкращим гравцем сезону в Руху U-19.

До слова, під відповідним дописом про визнання Бакуса його кохана почала жартівливо залицятися до футболіста, наче вони не знайомі.

Гарячі новини Новини