Непереможна чемпіонка відмовилася від Олімпіади через злив відео з нею: "Мені соромно"

Ольга Котів24 липня, 18:40
Непереможна чемпіонка відмовилася від Олімпіади через злив відео з нею: "Мені соромно"

Шарлотта Дюжарден знущалася з коня - Інстаграм

00 хв

Триразова олімпійська чемпіонка вирішила не їхати на ігри в Парижі після того, як оприлюднили жорстоке відео, в якому вона брала участь. Хоча запис був зроблений кілька років тому, актуальним він став лише останніми днями.

Джерело: Sport Sport

На цьому відео британка жорстоко знущається з коня. Зрештою, чемпіонка з кінного спорту вирішила завершити кар’єру.

Росіянка, яка їде на Олімпіаду від Кіпру, вляпалася по вуха: розпусна суперниця Магучіх з OnlyFans

Шарлотта Дюжарден, безумовно, є одним із найважливіших членів британської олімпійської збірної. 39-річна спортсменка має дві золоті медалі з Лондона, золоту та срібну медалі з Ріо-де-Жанейро та дві бронзові медалі з Токіо.

Проте нещодавно у мережі з'явилося відео, на якому вона неодноразово б’є батогом по ногах коня, на якому їздив її учень. Поведінку розцінили як жорстоке поводження з тваринами.

"Шарлотта Дюжарден більше ніколи не повинна наближатися до тварин, і її слід позбавити всіх її олімпійських медалей", – написала в соціальних мережах репортер Sunday Independent Люсінда О'Салліван.

Реклама

Сама Дюжарден зробила спеціальне оголошення, в якому повідомила, що не братиме участі в Олімпійських іграх у Парижі.

"В Інтернеті з'явилося відео чотирирічної давнини, на якому видно, як я зробила помилку в оцінці під час тренування. Зрозуміло, що Міжнародна федерація кінного спорту (FEI) проводить розслідування, і я ухвалила рішення відмовитися від усіх змагань, включаючи Олімпійські ігри в Парижі, поки триває цей процес", – повідомила вона в Інстаграмі.

Таким чином спортсменка втратила шанс стати найуспішнішою олімпійкою в історії своєї країни.

"Те, що трапилося, абсолютно не відповідає правилам і не відображає того, як я треную коней і своїх учнів, але, незважаючи на це, мені немає виправдання. Я глибоко збентежена і повинна була подати кращий приклад у той час. Я щиро шкодую про свої дії та засмучена тим, що підвела всіх, включаючи британську олімпійську збірну, уболівальників і спонсорів", – сказала вона.

Дюжарден додала, що має намір співпрацювати з владою, щоб припинити провадження проти неї. FEI незабаром відреагувала на відео та відсторонила її на 6 місяців.

"Ми глибоко розчаровані цією справою, особливо зараз, коли наближаються Олімпійські ігри в Парижі. Проте наш обов’язок – боротися з усіма прикладами жорстокого поводження, тому що добробут коней не повинен бути під загрозою", – пояснив президент асоціації Інгмара Де Воса.

Новини Скандали