Росіянка, яка їде на Олімпіаду від Кіпру, вляпалася по вуха: розпусна суперниця Магучіх з OnlyFans

Ольга Котів23 липня, 23:20
Росіянка, яка їде на Олімпіаду від Кіпру, вляпалася по вуха: розпусна суперниця Магучіх з OnlyFans

Олена Куліченко має акаунт на OnlyFans, де публікує голі фото та відео - Інстаграм

00 хв

Кіпр на спеціальній церемонії представив олімпійську команду та її прапороносців, які матимуть честь нести прапор. Ними стали Мілан Трайкович та Олена Куліченко, яка є дочкою російського олігарха і має кіпрський паспорт.

Джерело: eReportaz

Проте проблема полягає навіть не в її статусі дочки російського олігарха, а в тому, що у неї є сторінка на OnlyFans з відвертими відео.

Зірковий хокеїст, який ледь не втратив око, відрізав палець заради Олімпіади: "Зробив це свідомо"

Розслідування, проведене журналістом eReportaz, показує, що ця "гаряча" тема відома Олімпійському комітету Кіпру.

Звичайно, це створює величезну моральну проблему щодо того, хто буде нести прапор Кіпру, але це також показує недбалість, з якою діяв Олімпійський комітет Кіпру, оскільки він повинен був спочатку провести ретельне дослідження історії та характеру кожного спортсмена, адже в той момент, коли прапор і команда увійдуть на Олімпійський стадіон у Парижі, спортсмени представлятимуть не просто себе, а цілий народ, який і сьогодні страждає від турецької окупації острова, – заявив журналіст.

Реклама
undefined

Своєю чергою, Олена через своїх адвокатів стверджує, що на фото не вона. Мовляв, світлини згенерував штучний інтелект.

"Однак питання полягає в тому, чому вона не вжила заходів для видалення цих відеосторінок, якщо це не вона, і чому вона не подала скаргу в поліцію Кіпру, адже, за нашою інформацією, жодної скарги не було подано", – додали журналісти.

Варто зауважити, що 21-річна легкоатлетка народилася у підмосковному Одінцово. Вона виступає у секторі для стрибків у висоту, де сяє українка Ярослава Магучіх.

undefined
Гарячі новини Новини