Нового конкурента Зінченка несподівано кинула сексапільна дівчина – розкрила всі його секрети

Ольга Котів21 липня, 18:40
Нового конкурента Зінченка несподівано кинула сексапільна дівчина – розкрила всі його секрети

Ріккардо Калафйорі та його вже колишня дівчина Бенедетта - Інстаграм

00 хв

Ріккардо Калафйорі ще кілька днів тому охоче викладав спільні фото з коханою, але зараз все змінилося. Без п'яти хвилин гравець Арсенала має розбите серце.

Після блискучого індивідуального виступу на Євро-2024 Калафйорі став одним із небагатьох, хто не розчарував у збірній Італії. Ба більше, 22-річний захисник опинився за крок до трансферу в лондонський Арсенал, повідомляє YeSport.

Потенційний партнер Зінченка мацав чужу дівчину на очах у всіх – пристрасна кохана не зрадіє

Перед початком нової пригоди Ріккардо провів яскраву відпустку в компанії своєї обраниці Бенедетти. Вони опублікували чимало спільних фото, але напередодні все зникло.

Італійська модель, яка збільшила кількість підписників у Інстаграмі до майже 40 тисяч завдяки зростанню популярності коханого, заявила про розлуку через вірусне відео, де він торкається білизни іншої жінки.

"Багато хто з вас запитував мене, що відбувається в моєму житті останнім часом, тому я вирішила уточнити, що ми з Ріккардо більше не разом, принаймні на цей момент. Я не знаю, чи ми переживемо це, але сумніваюся.

Реклама

Мені потрібен був час, щоб осмислити те, що сталося в останні дні. Дякую всім, хто показав мені правду. Я переглядала відео з Тік-току багато разів, намагаючись забути і пробачити. Однак не змогла.

Це було важке рішення, адже жоден з нас не хотів цього. Я бажаю йому всього найкращого, оскільки він переходить в Арсенал", – нібито написала вже колишня дівчина Калафйорі.

Лист з начебто її словами почав стрімко розповсюджуватися в італійських та англійських ЗМІ. Однак згодом Бенедетта заперечила його правдивість і навіть обіцяє судитися з особою, яка видає себе за неї.

Однак правда в тому, що пара дійсно розпалась. До нестями закохані ще кілька днів тому – зараз вони відписалися один від одного в Інстаграмі та повидаляли всі до одного спільні фото.

Нагадаємо, в Арсеналі Калафйорі конкуруватиме за місце лівого захисника з Олександром Зінченком. Також італієць може зіграти в центрі оборони.

Гарячі новини Новини Олександр Зінченко