Вболівальник засунув палець в анус Окампосу прямо на полі: "Я стримувався, бо у мене дві доньки"

Ольга Котів6 лютого, 11:20
Вболівальник засунув палець в анус Окампосу прямо на полі: "Я стримувався, бо у мене дві доньки"

Вболівальник засунув Окампосу палець в анус - Marca

00 хв

На матчі Райо Вальєкано – Севілья трапився дивний інцидент. Вболівальник господарів скористався близькістю Лукаса Окампоса до трибун та запхав палець йому в дупу.

Джерело: Marca

У мережі з'явилося відео з місця події. На ньому чітко видно, як вболівальник протягнув пальця до спини аргентинця. Ба більше, він ввів його футболісту між сідниці.

Сексапільна журналістка змусила мовчати цілий стадіон – тепер вся Італія говорить лише про її декольте

Окампос обернувся, щоб дорікнути чоловікові. Після цього арбітр матчу Ернандес Маесо був змушений повідомити про ситуацію делегату Райо Вальєкано.

Після гри Окампос виступив на полі, щоб розповісти свою версію цієї історії.

"Я сподіваюся, що Ла Ліга сприйме це серйозно, як і питання расизму. Я не думаю, що всі фанати Райо такі, вони завжди ставляться до нас з повагою, але завжди знайдеться дурень. Я сподіваюся, що цього не станеться в інших сферах, тому що якщо це станеться в жіночому футболі, ми знаємо, що може статися", – зазначив футболіст.

Реклама

Він додав, що стримався, адже має двох доньок.

"Сподіваюся, що завтра це не станеться з ними, тож будемо сподіватися, що винні понесуть покарання, яке мають понести, і що один дурень не заплямує вболівальників, які поводилися дуже добре", – підсумував Окампос.

Після матчу Севілья опублікувала рішучу заяву, у якій мовилося, що клуб глибоко шкодує про інцидент, в якому їхній гравець Лукас Окампос постраждав від "непристойного та абсолютно недоречного жесту з боку вболівальника господарів".

"Севілья сподівається, що будуть вжиті відповідні заходи згідно з регламентом, щоб гарантувати, що подібна поведінка не повториться на футбольному полі, і поінформувала про це Ла Лігу. Такі жести та поведінка не повинні допускатися в наших змаганнях, якщо ми прагнемо бути найкращою лігою у світі", – наголосили в заяві.

Севілья висловила свою повну підтримку Окампосу, адже він продемонстрував свій професіоналізм, попри "неприйнятне ставлення вболівальника".

Гарячі новини Новини