Сексапільна журналістка змусила мовчати цілий стадіон – тепер вся Італія говорить лише про її декольте

Ольга Котів5 лютого, 19:20
Сексапільна журналістка змусила мовчати цілий стадіон – тепер вся Італія говорить лише про її декольте

Ділетта мала неймовірний вигляд - Інстаграм

00 хв

Популярна італійська журналістка Ділетта Леотта знову опинилася в центрі уваги італійської публіки. З'явившись на стадіоні Джузеппе Меацца, красуня змусила усіх замовкнути.

Джерело: Sport Sport

Минулого вечора Джузеппе Меацца був заповнений вщерть. Фанати з нетерпінням чекали поєдинку між Інтером та Ювентусом, які є головними претендентами на титул чемпіона Італії цього сезону.

Дружина зірки Челсі публічно принизила тренера Мудрика – такі слова нікому не сподобаються

У дербі 23-го туру італійської Серії А Інтер переміг у підсумку з мінімальним рахунком 1:0, а вирішальний момент гри стався на 37 хвилині, коли Федеріко Гатті забив автогол.

Однак, окрім сутички запеклих суперників, у центрі уваги на Меацца опинилася й популярна італійська журналістка Ділетта Леотта, яка висвітлювала вчорашній матч. Красуня вже багато років є відомим обличчям телеканалу DAZN.

Ця 32-річна журналістка стала однією з найпопулярніших у своїй індустрії завдяки Серії А. Багато хто в захваті від зовнішнього вигляду Ділетти.

Реклама

Під час вчорашнього матчу вона продемонструвала не лише чарівну зачіску та макіяж, а й декольте, яке ввело чоловіків на трибунах у транс.

До речі, кілька днів тому Ділетта оголосила про заручини Лорісом Каріусом, колишнім голкіпером Ліверпуля. Кілька місяців тому в них народилася дівчинка. Весілля планують провести цього літа.

Гарячі новини Новини