"Почувається використаною": Жоана Санс видалила соцмережі – не знає, свідчити за чи проти Алвеса

Ольга Котів5 лютого, 18:00
"Почувається використаною": Жоана Санс видалила соцмережі – не знає, свідчити за чи проти Алвеса

Модель видалила свій Інстаграм - Інстаграм

00 хв

Перший день судового процесу проти Дані Алвеса розпочався у понеділок, 5 лютого. Бразильського футболіста звинувачують у сексуальному насильстві над 23-річною дівчиною у VIP-вбиральні нічного клубу Sutton в Барселоні.

Джерело: tikitakas

Жоана Санс чомусь вирішила видалити свою сторінку в Інстаграмі перед тим, як піти на суд над своїм колишнім партнером. За даними джерел, модель не знає, свідчити за чи проти.

Померла після сексу з футболістом: історія 19-річної дівчини, яка шокувала всю Бразилію

Журналістка Лаура Фа повідомила, що Жоана "не стежить за процесом по телебаченню, але перебуває в прямому контакті з людиною, яка є в суді Барселони".

Окрім того, журналістка зазначила, що канарська модель "відчуває себе використаною Алвесом", тому досі не знає, чи свідчитиме від його імені на суді.

Через кілька годин після того, як її побачили в суді Барселони, Жоана Санс прийняла радикальне рішення видалити свій профіль в Інстаграмі. Усвідомлюючи, який ажіотаж у ЗМІ можуть викликати її свідчення, модель захищає себе від можливої ненависті, яку може отримати від хейтерів в онлайні.

Реклама

Однак все вказує на те, що це "віртуальне зникнення" не є остаточним, оскільки Інстаграм є важливим інструментом для роботи Жоани Санс. Це ідеальна платформа для демонстрації її модельної роботи, а також спосіб заробити додаткові гроші завдяки різним рекламним акціям, які вона проводить з деякими брендами.

Гарячі новини Новини