Тренер збірної України з коханою у Португалії зібрав банду і нікого не шкодує – син грає за Бенфіку

Ольга Котів10 липня, 15:20
Тренер збірної України з коханою у Португалії зібрав банду і нікого не шкодує – син грає за Бенфіку

Жека та Рафа Худжамови - Інстаграм

00 хв

Рустам Худжамов завітав до країни, де виступає його син. Сім'я екс-голкіпера нарешті перебуває у повному складі та має насичений графік.

У тренера воротарів збірної України – напрочуд футбольна родина. Найстарший Жека підкорює Європу, повідомляє YeSport.

"Це хана": кохана тренера збірної України шокована реакцією фанів – психологиня пояснює, що не так

Після початку повномасштабного вторгнення Стелла, дружина Рустама Худжамова, разом з трьома дітьми виїхала до Португалії.

У складі юнацької Бенфки почав виступати їхній син Євген, ім'я якого лісабонці не в стані вимовити, тому називають просто Жекою.

undefined

Рафа Худжамов також змалечку активно займається футболом. За Бенфіку грає Рафа Сілва, тож йому особливо близький цей тезка.

Батько великого сімейства після Євро-2024 приїхав у Португалію, тож тепер вся банда у зборі. Батьки себе не шкодують: підйом о 7:30 ранку – одразу в зал.

Реклама

Молодші діти, Рафа і Жасмін, заражаються цим позитивним прикладом, тож їх не доводиться ні до чого змушувати – самі підтягуються.

undefined

Цікаво, що Жека Худжамов уже завів серйозні романтичні стосунки. Хлопця також добряче ганяють на тренажерах.

Стелла Худжамова розповідає, що до Євгена приїхав друг, заради якого він готовий був їхати в Україну: "Португалія в цьому році – топ за відвідуваннями".

"Жека класний у футболі, але водночас у нього фантастичний інтелект. Він з тих, хто робить домашнє задання на колінці на перерві, до контрольної готується 10 хвилин, а до екзамену 20. І при цьому є хорошистом. Якби не лінь, міг би бути відмінником. Але я оцінками не дуже переймаюся. Я впевнена в ньому і його майбутньому.

А от щодо Рафаеля, то він геть не про навчання. Живе футболом – це єдине, що його цікавить і має для нього значення. М‘яч завжди ніби приклеєний до його ноги. Особливо це "радує" в хаті, особливо тут, коли нас шестеро на 85 квадратних метрів", – зізнається мама юних футболістів.

undefined
undefined
Гарячі новини Новини