Поцілувала іншого і наступного дня подала на розлучення: найвідоміша пара футболу раптово розпалася

Ольга Котів9 липня, 17:20
Поцілувала іншого і наступного дня подала на розлучення: найвідоміша пара футболу раптово розпалася

Ванда Нара пішла від Мауро Ікарді - Інстаграм

00 хв

Ванда Нара подала на розлучення з Мауро Ікарді після того, як вони прожили разом 10 років. За даними аргентинських ЗМІ, відома пара переживає глибоку кризу, з якої, очевидно, немає виходу.

Джерело: Sport Sport

Ванда Нара та зірковий аргентинський футболіст Мауро Ікарді були однією з найвідоміших, але водночас і найсуперечливіших пар у світі спорту. Сам початок стосунків супроводжувався скандалами, оскільки Мауро "вкрав" Ванду у колишнього одноклубника і друга Максі Лопеса.

Шевченко ледь не розлучив зірку Мілана з дружиною: думала, що він їй зраджує

Ванда вийшла заміж за Максі Лопеса у 2008 році, але через 5 років зійшлася з Мауро, з яким зрадила своєму чоловікові. Від Ікарді красуня має двох дітей. Деякий час припускали, що між ними погані стосунки і їхнє життя перетворилося на справжній хаос.

Мауро, який зараз грає за Галатасарай, вже отримав інформацію про те, що Ванда подала на розлучення.

Реклама

"Адвокат Ванди Нари Ана Розенфельд розповіла нам про рішення піти на розлучення і про те, що Ванда давно хотіла ухвалити це рішення", – повідомляють ЗМІ в Аргентині.

Кажуть, нещодавно бачили, як Ванда розмовляла на сходах з Мауро, нестримно плачучи та кажучи: "Те, що відбувається, це криза".

Перед новиною про розлучення знаменитої пари також повідомляли, що рано вранці в неділю Ванда була в одному з клубів Буенос-Айреса в компанії репера L-Gante, з яким вона була пов'язана протягом тривалого часу.

Також з'явилося відео, на якому можна помітити, як пара рухається в ритмі музики, притиснувшись один до одного. В якийсь момент рука репера проходить по її спині і він щось шепоче їй на вухо.

undefined

Вночі Ванда та L-Gante розмовляли в кабінці, розташованій якомога далі від натовпу та танцмайданчика. Ця сцена лише підігріла чутки, оскільки вони обидва здавалися розслабленими та насолоджувалися компанією один одного.

Аргентинський журналіст, який опублікував фото Нари та репера з клубу, навіть стверджує, що вони цілувалися, але записів, які б це підтверджували, немає.

Також Ванда відписалася від Мауро в Інстаграмі. Схоже, десятирічному роману дійсно прийшов кінець.

Гарячі новини Новини