Шевченко ледь не розлучив зірку Мілана з дружиною: думала, що він їй зраджує

Ольга Котів5 липня, 13:00
Шевченко ледь не розлучив зірку Мілана з дружиною: думала, що він їй зраджує

До Массімо Донаті телефонував Андрій Шевченко, а не коханка - Інстаграм

00 хв

Массімо Донаті розповів, як несподіваний телефонний дзвінок помилково призвів до того, що його дружина запідозрила зраду. Насправді ж на іншому кінці дроту був легенда Мілана Андрій Шевченко.

Джерело: The Scottish Sun

Массімо Донаті приєднався до Мілана в червні 2001 року. Проте півзахисник не зміг закріпитися в основному складі гранда Серії А і більшу частину свого шестирічного перебування в команді провів по орендах.

Операція Ностальгія: Шевченко повертається до витоків – таким його ще не бачили

У якийсь день йому зателефонував справжній футбольний кумир, щоб розпитати про його потенційний перехід до Селтіка.

Однак на початку телефонної розмови виникла велика плутанина, яка призвела до того, що дружина Донаті помилково подумала, що півзахисник її обманює.

"Одного разу влітку я був удома в мами з татом. Щоліта я їжджу на тиждень до мами з татом. Мені зателефонували з приватного номера. Але у мене не було з собою поруч телефону. Тож я кажу дружині: "Ти можеш відповісти, будь ласка?"

Реклама

Вона відповіла, але ніхто не говорив, тож поклала слухавку. Дружина починає мені казати: "Хто там був? У кого є приватний телефон? Це була дівчина". Починається сварка з дружиною через цей телефонний дзвінок.

Я почекав, може, хвилин 10, посперечався. Телефон знову дзвонить. От лайно – я трохи злякався, Боже мій! Підняв слухавку, а це був Андрій Шевченко. Кажу: "Вау". Я пішов з Мілана 5 років тому, Шевченко – герой", – пригадав Донаті.

"Я кажу: "Слухай, ти вже дзвонив?" Андрій сказав, що це був він, але йому відповіла жінка, тому подумав, що помилився номером. Він питає: "Слухай, хочеш піти в Селтік?"

Відповідаю: "Що?" Він сказав, що дружить з кимось із правління Селтіка. Запитав мене, чи не хочу перейти в Селтік. Я сказав: "Так", – додав екс-гравець.

Донаті, якому зараз 43, провів у Селтіку два роки. Він був гравцем основи у свій перший рік, але впав у немилість і мав лише кілька виходів на поле під час другого сезону в Глазго.

Гарячі новини Новини