Новий тренер Мілана прийшов на презентацію з українським прапором – закоханий в українку

Ольга Котів8 липня, 19:20
Новий тренер Мілана прийшов на презентацію з українським прапором – закоханий в українку

Дружина Паулу Фонсеки - Інстаграм

00 хв

Паулу Фонсека звернув увагу своїм неординарним вчинком. Новий головний тренер Мілана одягнув значок із синьо-жовтим прапором.

У понеділок, 8 липня, колишній наставник донецького Шахтаря прибув на прес-конферецію, де його презентували в новій ролі, повідомляє YeSport. Паулу Фонсека очолив Мілан.

Шевченко ледь не розлучив зірку Мілана з дружиною: думала, що він їй зраджує

На презентації 51-річний португальський наставник вразив присутніх значком з українським прапором.

Новий тренер Мілана прокоментував значок зі синьо-жовтим стягом на своєму піджаку: "Це особиста справа. Ми зобов'язані не дати людям забути, що відбувається в Україні".

undefined

Відзначимо, що Фонсека одружився з українкою Катериною Остроушко, коли очолював Шахтар. Дівчина, яка родом з міста Єнакієве, на 18 років молодша за свого чоловіка.

Вона була прес-секретаркою президента Шахтаря Ріната Ахметова. Майбутнє подружжя познайомилося по дорозі на один з матчів у Харкові. Катерина і Паулу відгуляли весілля у 2018 році. Закохані виховують двох спільних синів – Мартіна та Крістіана.

Реклама

Раніше Фонсека був одружений зі своєю шкільною подругою Сандрою. За 18 років їхнього шлюбу народилися двоє дітей – син у 1999-му і донька у 2005-му.

Катерина Фонсека у своїх сторіс прокоментувала патріотичний вчинок коханого: "Ніби відчував, що саме сьогодні буде надважливо нагадати ще раз світові, як страждає наша Україна".

undefined

Гарячі новини Новини