УКР РУС

"Його болоньєзе смерділо ногами": відома кулінарна експертка назвала Брукліна Бекхема кухарем-невдахою

28 січня 2024 , 15:22 / Читать на русском

Старший син Девіда і Вікторії Бекхемів завжди захоплювався кулінарією. Він постійно публікує в соціальних мережах відео з новими рецептами, які, втім, вражають не всіх.

Хоч Бруклін Бекхем і виріс із батьком-зіркою світового футболу та мамою-поп-зіркою, його найбільшою пристрастю завжди було дещо інше – кулінарія.

Виганяють та дивляться з ненавистю: вся правда про життя дружин суперзірок футболу в Саудівській Аравії

У своїх профілях у соцмережах 24-річний хлопець щодня публікує відео з рецептами. Він готує перед камерою на штативі, пояснюючи процес, які інгредієнти він використовує, а також точний час приготування.

Бруклін Бекхем завжди говорив, що ідеї для страв прийшли до нього з часом і досвідом. Мовляв, він багато подорожував і дізнавався про нові смаки та страви, щоб потім відтворити їх на своїй кухні. Однак багато експертів відзначають, що за спиною у сина Девіда Бекхема немає професійної підготовки, і це проявляється в багатьох речах, які він робить.

Зокрема, нещодавно хлопець запустив добірку вишуканих страв на сервісі доставки Uber Eats. Вони коштують від 10 до 15 фунтів, тобто приблизно від 11 до 17 євро. На думку кулінарної експертки Лоррейн Келлі, саме ціни можуть розкрити справжню якість цієї їжі.

Ведуча жорстко розкритикувала дебют Брукліна на кулінарному ринку. За її словами, на щастя, його страви були доступні на Uber Eats лише два вечори – 25 і 26 січня.

"Який у цьому сенс? Я можу приготувати краще, ніж він, найгірший кухар на планеті. Його болоньєзе з ваґю смерділо ногами, а "домашній соус" був м'яким, схожим на бежеву кашу. М'ясний рулет теж не був чимось особливим", – заявила Келлі.

 

Джерело:

Leggo