УКР РУС

16-річний Ямал ненароком засвітив свою чарівну дівчину на Євро – тато забороняв йому такі стосунки

11 липня 2024 , 16:00 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Сенсаційний лідер збірної Іспанії святкував прохід у фінал чемпіонату Європи в колі сім'ї. Поруч скромно сиділа загадкова дама.

Ламін Ямал вивів Іспанію у фінал Євро-2024, започаткувавши камбек у матчі проти Франції. Вінгеру Барселони вручили після гри статуетку, яку отримав як найкращий гравець матчу, повідомляє YeSport.

Мессі купає Ямала у ванні – мережу розірвали вірусні фото, батько підтвердив правдивість

Його батько марокканського походження переконав сина, що той повинен одружитися з коханою жінкою не раніше, ніж після свого 26-річчя.

Однак сам Ламін ризикує повторити шлях тата. Батько Ямала святкував народження первістка у 17 років.

Нещодавно до зірки збірної Іспанії в ліфті підійшла дівчина, яка попросила зробити селфі, а потім – і його номер телефону.

Не відомо, чи йдеться про неї, але Інстаграм-осінтери виявили, з ким Ямал почав зустрічатися. Дівчину звати Алекс Паділья.

Вона – лише другу особа, за якою Ламін стежить у соціальній мережі Тік-ток, де часто виставляє кумедні відео разом з партнером по збірній Ніко Вільямсом. Батько гравця також підписався на неї.

Інфлюенсерка позувала після матчу Іспанія – Франція на фото в оточенні сім'ї та друзів Ямала, що спровокувало ще більше обговорень у соцмережах. Поруч з Алекс сиділа тітка Ламіна, яка з посмішкою дивилася на неї.

За 2 тижні, відколи всі чутки про ці стосунки активно розповсюдилися, Алекс Паділья набрала понад 80 тисяч підписників. У статусі дівчини тепер навіть пише "заміжня".