Кохана Бугая розкрила секрети ідеальної фігури після пологів

Кохана Бугая розкрила секрети ідеальної фігури після пологів

Катерина Бугай - Інстаграм

00 хв

Дружина Владислава Бугая, футболіста луганської Зорі, здивувала своєю швидкою відновленою фізичною формою після народження дитини.

Джерело: Інстаграм

Катерина Бугай активно ділиться своїм шляхом до відновлення на своїй сторінці в Інстаграм. Вона опублікувала відео з тренуваннями, які виконує після пологів, що вразило її прихильників.

Зворушливі кадри молодшого Бугая – до сліз

Народження сина відбулося кілька місяців тому, і те, як виглядає кохана футболіста, дійсно вражає. Це стало прикладом та мотивацією для багатьох, які хочуть повернути свою форму і мати здорове тіло, не витрачаючи багато грошей, а маючи лише бажання і час. Дівчина виконує на перший погляд прості вправи, які може повторити будь-хто, лише маючи бажання.

Дівчина мала ідеальну фігуру до вагітності, і це можна побачити в її Інстаграм, де вже понад 3 тисячі підписників. Впевнені, що зовсім скоро ми побачимо її в тій же формі.

Реклама

Нагадаємо, у січні 2021 року Владислав Бугай зробив пропозицію своїй коханій, і пізніше вони одружились. У квітні 2024 року в сім'ї народився син Марк, що став першим дитинчатом пари.

Гарячі новини Новини