Легенда збірної Італії переспав з 700 жінками: йому запропонували роль у фільмі для дорослих

Ольга Котів5 липня, 15:00
Легенда збірної Італії переспав з 700 жінками: йому запропонували роль у фільмі для дорослих

Антоніо Кассано запросили у порно - Інстаграм

00 хв

Антоніо Кассано розповідав, що переспав з 700 жінками, коли його ігрова кар'єра ще тільки зароджувалася. Зірка фільмів для дорослих Рокко Сіффреді запропонував легендарному футболісту знятися у порно.

Джерело: Daily Star

Кассано, якому зараз 41 рік, врешті-решт вгамувався, одружившись з Кароліною Марсіаліс. Це трапилося за рік до того, як він виграв Скудетто.

Екс-чемпіон НБА найбільше любив знімати порно: "Я бачив вагіни зсередини, це божевілля"

Проте це не завадило акторові та режисерові порно Сіффреді, якого досить влучно називають "італійським жеребцем", запропонувати запальному футболістові знятися в одному зі своїх еротичних фільмів.

Кассано, який свого часу допоміг Італії вийти до фіналу Євро-2012, догравав останні дні своєї кар'єри, коли надійшла ця пропозиція. Зрештою, він відмовився від неї та провів у футболі ще один сезон.

Сіффреді опублікував у мережі відео з Будапешту, в якому сказав: "Кассано кілька разів казав, що у нього було 3 тисячі жінок, тому моя пропозиція не мала б бути проблемою".

Реклама

Зірка порно знявся у більш ніж 600 фільмах і був режисером більш ніж 300.

"Я б одразу обрав його для одного з моїх фільмів. Він – номер один. Апулія Малена чекає на нього. Малена чекає на тебе, не залишай мене з нею наодинці", – підсумував Сіффреді.

Гарячі новини Новини