Бекхеми гучно святкують чверть століття разом: одяглися у той самий культовий наряд – оце знахідка

Ольга Котів4 липня, 15:00
Бекхеми гучно святкують чверть століття разом: одяглися у той самий культовий наряд – оце знахідка

Вікторія та Девід Бекхеми вже 25 років разом - Інстаграм

00 хв

Вікторія та Девід Бекхеми вирішили стильно відзначити свою 25-ту річницю. У спільному дописі в Інстаграмі пара вдягла свої знакові повністю фіолетові вбрання з весілля, яке відбулося наприкінці 90-х.

Джерело: Newsweek

"Подивіться, що ми знайшли", – мовиться у підписі до фото.

Вікторія Бекхем показала мейкап 12-річної доньки: "Дехто поцупив мою косметику"

На світлинах вони сиділи на тих самих оксамитових стільцях, що й під час їхнього весілля. Воно відбулося 4 липня 1999 року та було грандіозною подією. Церемонія проходила в замку Латтреллстоун в Ірландії.

Особливо запам'ятався модний вибір Вікторії, починаючи з бальної сукні без бретелей до екстравагантного шлейфу для церемонії. Девід був вбраний у костюм кольору слонової кістки.

Для прийому вони переодяглися в однакові фіолетові вбрання, а їхній маленький син Бруклін, якому зараз 25 років, був вбраний у фіолетовий повзунок і ковбойський капелюх.

Реклама

Звичайно, коментарі шанувальників не забарилися:

  • "Скажу своїм дітям, що це королева і король Англії".
  • "Ви маєте такий самий чудовий вигляд, як і тоді, культово".
  • "Купував газети кожен день, щоб побачити весілля до того, як вийшов журнал "Ок!"... Яким було літо 1999 року!"

Сімейство Бекхемів також порадувало шанувальників ще одним дописом, який 50-річна Вікторія зробила в неділю, 30 червня. Колишня Spice Girl поділилася двома ностальгічними фотографіями з романтичної подорожі до Італії в 1997 році, рекламуючи свої нові парфуми під назвою Portofino '97.

"Портофіно в 1997 році було дуже, дуже романтичною подорожжю. Я пам'ятаю, яка я була схвильована, коли вперше опинилася там з Девідом. Інтенсивність того, що ми були разом протягом тих 48 годин, дійсно була дивовижною... Цілую @DavidBeckham @VictoriaBeckhamBeauty", – підписала вона фотографії.

На одному зображенні Вікторія грайливо куйовдить волосся колишньої зірки футболу, а на іншому – пара посміхається в камеру.

Варто зауважити, що за останні 25 років Бекхеми побудували міцну сім'ю, в якій, окрім Брукліна, народилися ще троє дітей – Ромео, 21 рік, Круз, 19 років, і Харпер, 12 років.

Вони також відновили свої обітниці у 2006 році на приватній домашній церемонії після складного періоду в їхньому шлюбі.

Гарячі новини Новини