Льюїс Гамільтон тричі робив їй пропозицію: відома співачка показала, за кого погодилася вийти заміж

Ольга Котів4 лютого, 17:40
Льюїс Гамільтон тричі робив їй пропозицію: відома співачка показала, за кого погодилася вийти заміж

Ніколь Шерзінгер зустрічалася з Льюїсом Гамільтоном - Інстаграм Ніколь Шерзінгер

00 хв

Відома співачка Ніколь Шерзінгер протягом 7 років зустрічалася з пілотом Формули-1 Льюїсом Гамільтоном. Проте їхні стосунки не завершилися шлюбом.

Джерело: O2

Пара багато разів розлучалася і знову сходилася. Їхні стосунки були дуже бурхливими, та зараз у співачки є наречений.

Жіночна українська агентка продає чергового нашого футболіста в АПЛ – рідкісне явище

Кохання Шерзінгер та Гамільтона було схожим на казку. Вони познайомилися на церемонії MTV Europe Music Awards. Пілот Формули-1 отримав запрошення і з'явився за лаштунками гала-вечора. Незабаром після цього вони стали парою.

Відтоді співачка часто з'являлася під час перегонів, щоб підтримати коханого. Попри це, закохані часто розходилися. Перший розрив був у 2010 році, а наступний – у 2013. Причиною, мовляв, була кар'єра, яку обоє намагалися побудувати.

У ЗМІ поширювалася інформація про те, що Шерзінгер не захотіла прийняти пропозицію спортсмена. Кажуть, що він освідчувався аж тричі. Проте Гамільтон все заперечував. Зрештою, вони розлучилися в лютому 2015 року. Співачка казала, що була спустошена.

Реклама

Наприкінці 2015 року розбите серце солістки The Pussycat Dolls зцілилося. Вона зійшлася з Григором Дімітровим. Однак болгарський тенісист недовго втримав зірку біля себе.

Через 4 роки Шерзінгер зустрілася з Томом Евансом. Учасник шоу "Х-фактор: Селебріті" закрутив співачці голову. Вони закохалися одне в одного і минулого року заручилися. Подейкують, що закохані вже навіть планують дітей.

Гарячі новини Новини