Турнірну сукню української тенісистки визнали найкращою на Вімблдоні: натхненна особливим днем

Ольга Котів3 липня, 16:40
Турнірну сукню української тенісистки визнали найкращою на Вімблдоні: натхненна особливим днем

Сукня Марти Костюк схожа на весільне вбрання - Інстаграм

00 хв

Марта Костюк займає 18-ту позицію серед найкращих тенісисток світу. 1 липня українка вийшла до другого кола Вімблдонського турніру після перемоги над словачкою Ребеккою Шрамковою.

Джерело: "Друк"

22-річна Марта виступала на корті в особливому образі. На красуні-спортсменці була сукня, натхненна її весільним вбранням.

Українська тенісистка сфотографувала себе в пікантному вигляді – під таким кутом її форми не бачили

Цю турнірну сукню у двох варіантах крою навіть можна придбати на сайті Wilson. Марта співпрацює з цим американським виробником спортивного обладнання і має гарні відносини з директоркою відділу дизайну Джоель Майклофф.

Марта знайома з дитинства зі своїм чоловіком Георгієм Кизименком. Пізніше він поїхав вчитися до США, а вона професіонально зайнялася тенісом.

У 2022 Георгій запросив дівчину на побачення, і вже через 5 місяців освідчився. Весілля відбулося торік у листопаді на Кіпрі.

Реклама

Весільну сукню шив також Wilson. Марта розповідала, що взагалі не знала, як має виглядати це вбрання. Проте важливим було одне – вона має бути простою і водночас запам'ятовуватися.

Мірки знімали в Нью-Йорку, а перший варіант сукні Марта приміряла в Китаї. Суконь було 2, пошиті за всіма технічними канонами тенісного вбрання:

  • перша – на церемонію, більш святкова, довга, вкрита квітами,
  • друга – на бенкет, коротка, простіша і зручна.

"У такій весільній сукні хоч на корт виходь", – зауважила дизайнерка.

На Вімблдон Марта приїхала в майже точній копії своєї короткої весільної сукні. Лише цього разу під спідницю додали шорти та трохи зменшили глибину декольте. За версією американського Vogue, це була найкраща сукня Вімблдонського турніру.

Гарячі новини Новини