Одержима сексом краля: фіналіст Вімблдону не витримав старшу на 10 років модель – від 7 до 10 разів

Ольга Котів2 липня, 20:40
Одержима сексом краля: фіналіст Вімблдону не витримав старшу на 10 років модель – від 7 до 10 разів

Маттео Берреттіні та Меліса Сатта не вилазили з ліжка - Інстаграм

00 хв

Маттео Берреттіні зізнався, що його річні стосунки з Мелісою Саттою були "інтенсивними". Супермодель якось розповіла, що займалася сексом від семи до десяти разів на тиждень.

Джерело: Daily Star

28-річний фіналіст Вімблдону-2021 Берреттіні потрапив у заголовки новин минулого року, коли в січні його помітили з Мелісою. Італійська телеведуча та інфлюенсерка на десять років старша за тенісиста.

Кохана екс-зірки ПСЖ одержима сексом – через інтим з нею він вилетів зі збірної

Хоча різниця у віці, здавалося, не надто заважала парі, їхні стосунки зрештою розпалися цього року з невідомих причин.

"Ми з Мелісою Саттою більше не разом. Що я можу сказати, так це те, що у нас були прекрасні, інтенсивні стосунки й ми дуже поважаємо один одного. Я не буду виходити за рамки цього, я не дуже люблю ділитися своїм особистим життям. Нічого особливого не сталося. Я повинен подякувати їй за цей період, який ми прожили разом дуже інтенсивно, попри всі труднощі", – сказав Берреттіні.

Реклама

Маттео – не єдина зірка спорту, з яким Сатта мала стосунки. З 2006 по 2011 рік вона зустрічалася з легендарним італійським форвардом Крістіаном Вієрі, а потім – з колишнім півзахисником Мілана Кевіном-Прінсом Боатенгом.

Сама Сатта потрапила в заголовки газет у 2012 році, коли зізналася, що завдавала Боатенгу травм, займаючись сексом від семи до десяти разів на тиждень.

"Причина, чому він завжди травмується, полягає в тому, що ми займаємося сексом 7 – 10 разів на тиждень. Я ненавиджу прелюдію, я хочу відразу перейти до справи. Я вважаю за краще бути зверху, щоб контролювати ситуацію", – зізналася модель.

Водночас Сатта наполягала на тому, що вона – не німфоманка.

"У футболі потрібно бути дуже обережним з тим, що ти говориш, особливо, коли мова йде про секс. Те, що ми так часто займаємося сексом, не робить мене німфоманкою", – вважає вона.

Тим часом минулого року красуня відповіла на звинувачення в тому, що вона завдала подібної травми Берреттіні.

"Шкода, що це травма в тому ж місці, що і у 2021 році, коли я його не знала. Але в будь-якому випадку, чи дійсно я повинна відповідати перед цими людьми?" – заявила Сатта.

Гарячі новини Новини