Найсексуальніша фанатка Словаччини попередила Англію: "Бійтеся мого однокласника"

Ольга Котів29 червня, 13:00
Найсексуальніша фанатка Словаччини попередила Англію: "Бійтеся мого однокласника"

Вероніка Раєк вчилася з Ондреєм Дудою - Інстаграм

00 хв

Вероніка Раєк попередила вболівальників збірної Англії, щоб вони остерігалися її старого шкільного друга в неділю ввечері. У той день "три леви" зіграють зі Словаччиною в 1/16 фіналу після того, як очолили свою групу на Євро-2024.

Джерело: The Sun

Англія виходить на матч як фаворит на вихід до чвертьфіналу. Матч відбудеться в Гельзенкірхені.

Найсексуальніша вболівальниця Словаччини пророкує переможця Євро-2024: "На вершині піраміди"

Модель і зірка соціальних мереж, яку охрестили "найсексуальнішою вболівальницею Словаччини", ходила до школи разом із півзахисником Ондреєм Дудою. Вони разом відвідували спеціалізовану спортивну школу до її переїзду в США.

Попри те, що до початку турніру Вероніка віддавала перевагу Франції, тепер вона сподівається, що Словаччина може шокувати Англію і пройти далі в жеребкуванні в Німеччині.

"У Словаччині люблять вболівати за свої команди на будь-яких світових змаганнях. Тому зараз у Словаччині дуже радісний настрій. Люди дуже дружні після перемоги над Бельгією і виходу в плей-офф.

Реклама

Я думаю, що збірна Словаччини зіграє добре. Там багато молодих гравців, вони хочуть показати себе світові, сподіваюся, що дощу не буде", – зазначила Вероніка.

Словаччина розпочала свою кампанію з перемоги над Бельгією, а потім закріпила успіх нічиєю (1:1) з Румунією в середу.

Що стосується Дуди, то Вероніка обрала гравця Еллади як футболіста, на якого варто звернути увагу вболівальникам Англії.

"Їм обов'язково варто звернути увагу на мого однокласника Дуду. Ми разом відвідували спеціалізовану спортивну школу. Він вже тоді був дуже хорошим футболістом, а я займалася легкою атлетикою і стрибками у висоту" – додала красуня.

29-річний гравець забив 13 голів у 75 матчах за збірну Словаччини, зокрема відзначився у нічиїй з Румунією. Він починав кожен матч своєї збірної в Німеччині, а також протистояв Англії на груповому етапі в 2016 році.

Хоча Словаччина ніколи не проходила далі 1/8 фіналу, Вероніка вже планує відсвяткувати перемогу.

"Я повернулася в Європу, насолоджуюся вільним часом з сім'єю, подорожую Європою і створюю дуже гарний контент тільки для своїх друзів. А що я буду робити, коли збірна Словаччини виграє? Я можу пообіцяти, що якщо вони виграють Євро-2024, я зроблю нові фотографії зі словацьким прапором. Сподіваюся, це додасть їм дуже хорошої енергії та сили", – підсумувала Вероніка.

Гарячі новини Новини