Дружина Буяльського запалила у напрочуд відвертому бікіні – вона полюбляє провокувати

Ольга Котів27 червня, 17:20
Дружина Буяльського запалила у напрочуд відвертому бікіні – вона полюбляє провокувати

Аліна Буяльська - Інстаграм

00 хв

Обраниця півзахисника Динамо насолоджується сонячною погодою. Аліна Буяльська засмагає у вогняному стилі.

Під жагучі латиноамериканські ритми блогерка, на Інстаграм якої підписані 27 тисяч шанувальників, ефектно вигинається. Аліна демонструє струнку фігуру в тонкому купальнику, повідомляє YeSport.

По 50 грам: кохана Буяльського і подруги роздягнулися до купальників – влаштували нескромні розваги

Дівчина активно ділиться зі своїми підписниками як візуальним, так і текстовим контентом. Обожнює спекотні фотосесії та не боїться перевтілюватися в образ фатальної жінки.

Дружина Буяльського народила футболісту київського Динамо двох дітей – 6-річну доньку та сина, якому в жовтні виповниться 3.

Познайомились вони дуже давно. Аліна вчилася у 9 класі, а Віталій був випускником. У них не відразу склалося.

Дівчина ще навчалася в школі, а він уже перебував у спортивному інтернаті далеко від неї. Коли Аліна закінчувала школу, останній дзвінок відзначали з класом у місцевому кафе.

Реклама

Там випадково, вперше за два роки, вони знову побачились і відновили наше спілкування. Прогулянки, проводжання до дому, повільні танці – так у них все закрутилося.

Дівчина навіть поїхала навчатися в Київ, щоб бути ближче. Однак Буяльського відправили в оренду в Ужгород. Вона пригадує, що плакала, коли він покидав Динамо.

Через постійні поїздки до Віталія пропустила чимало занять – заради кохання була готова на багато що. Після повернення в Динамо вони почали жити разом. Через 5 років узаконили свої стосунки. Сталося це у 2017-му.

Гарячі новини Новини Динамо