"Маємо всіх розмазати": дружини зірок збірної України дали прогноз на матч проти Бельгії – сміливо

"Маємо всіх розмазати": дружини зірок збірної України дали прогноз на матч проти Бельгії – сміливо

Другі половинки футболістів національної збірної - Фан-акаунт

00 хв

Сьогодні, 26 червня, відбудеться матч 3-го туру групової стадії чемпіонату Європи 2024 року між командами України та Бельгії.

Джерело: YouTube

Дружини футболістів об'єдналися у рамках підтримки головної команди країни. Вони взяли участь у невеличкому опитуванні з боку команди сервісу Megogo. Випуск з їх думками вийшов на YouTube-платформі. Усі жінки налаштовані позитивно.

Головна підтримка керманича збірної України на місці – Реброва вболіватиме проти Бельгії

У відео можна побачити Роксану Маліновську, Анну Реброву, Анастасію Коноплю, Дар'ю Савіну-Бондар та Юлію Довбик. Деякі з них підтримуватимуть своїх обранців на відстані, натомість інші вже тримають курс до стадіону, на якому і відбудеться зазначене протистояння.

Збірна України з футболу після двох турів чемпіонату Європи-2024 має в активі три очки, але іде на останньому місці у своїй групі. Перед заключним туром групового етапу в усіх команд групи E по 3 очки – тож всі зберігають шанси на вихід до плей-оф.

Реклама

З огляду на це, Україна має лише перемагати. Зазначимо, що матч гратимуть в Штутгарті, Німеччина. Початок зустрічі – о 19:00 за київським часом.

Гарячі новини Новини