"Задоволена, що не в тюрмі": проблеми дружини Яремчука в Німеччині – чого не зробиш заради збірної

Ольга Котів25 червня, 23:00
"Задоволена, що не в тюрмі": проблеми дружини Яремчука в Німеччині – чого не зробиш заради збірної

Дружина Романа Яремчука - Інстаграм

00 хв

Обраниця форварда Валенсії та національної команди України з пригодами добиралася в Штутгарт. Христина Яремчук весело про все розповіла.

Приблизно о 13 годині дня дівчина вилетіла до Німеччини, повідомляє YeSport. До Штутгарта вже довелося добиратися потягом. Саме там Україна та Бельгія зіграють у 3 турі чемпіонату Європи за право вийти до плей-офф.

"Ридала і верещала, як свиня": дружина Яремчука перед матчем року для України потрапила в біду

Матч відбудеться 26 червня на стадіоні Штутгарт Арена о 19:00 за українським часом. Уже традиційно без пригод у потязі в Христини не обійшлося.

Дружина Яремчука ще раніше перед вирішальним матчем відбору Євро-2024 проти Ісландії застрягла в тамбурі потяга, який курсував на Перемишль.

Як виявилося, сталося це на фарт. Команда Сергія Реброва здобула вольову перемогу 2:1 та пробилася на великий турнір.

Реклама

Цього разу 30-річна Христина Яремчук вирішила повторити свій ритуал, хоча сценарій був дещо іншим.

"Це я їду в потязі до Штутгарта з квитками на вчора і чекаю, поки мене висадять!" – з тривогою писала у своїх сторіс українська модель.

"Це я йду задоволена, бо не в тюрмі. А все тому, що я кричала всім "шнеееляяя", щоб подумали, що я німкеня!" – додала зі смайликами реготу блогерка.

До всіх бід додався синець на подертому коліні. Дружина Романа Яремчука сприйняла і це з гумором: "Поцілувати асфальт – виконано".

Зрештою, обраниця 28-річного бомбардира збірної України дісталася до місця призначення і поділилася лайтовою атмосферою з вуличок Штутгарта.

Сподіваємося, що всі жертви Христини були не даремними, і її особиста підтримка знову надихне команду Реброва на таку потрібну перемогу.

undefined

Гарячі новини Новини Роман Яремчук