Екс-фіналістка Вімблдону зваблює у тенісному вбранні: "Ідеальне для сексуальної привабливості"

Ольга Котів25 червня, 21:40
Екс-фіналістка Вімблдону зваблює у тенісному вбранні: "Ідеальне для сексуальної привабливості"

Теніс допоміг Ежені Бушар розпочати модельну кар'єру - Інстаграм

00 хв

Ежені Бушар ніколи не боялася виставляти свою фігуру напоказ. Вона вважає теніс ідеальним видом спорту для цього, адже після свого прориву на корті красуня стала моделлю.

Джерело: Daily Star

Канадійка заявила про себе світові, дійшовши до фіналу Вімблдону у 2014 році, де в підсумку посіла друге місце після Петри Квітової. Цей виступ відкрив для неї кілька можливостей поза спортом.

Зіркова українська тенісистка засмагає на березі моря у звабливому бікіні – спекотні фото

Ежені підписала трирічну рекламну угоду з Coca-Cola і контракт з IMG models "для розширення своєї присутності в індустрії моди". Її ринкова привабливість почала зашкалювати.

"Теніс насамперед є чудовим видом спорту для сексуальної привабливості. Я маю на увазі, що ми носимо короткі спідниці, ми носимо майки. Приємно вмикати телевізор і дивитися на це. Я відразу ж змогла укласти чудові маркетингові угоди поза кортом.

Реклама

Кілька разів мене запрошували знятися для Sports Illustrated Swimsuit Edition. Вивчення цього шляху, безумовно, було в моєму списку справ. Це, без жодних сумнівів, частина мене, тому що я вважаю, що це чудово", – заявила тенісистка.

"Навіщо тримати себе в коробці? Чому б не спробувати стати більшою чи кращою. Xи вийти за межі тенісу, чи дослідити інші сфери? Теніс – це єдине, що я вмію, але це не може бути єдиною справою в моєму житті. Тому мені було дуже цікаво зніматися для журналів або займатися модою, і я зрозуміла, що мені це теж дуже подобається", – додала Ежені.

Діяльність Бушар поза тенісом викликала критику за те, що вона не зосереджується на грі. Ежені так і не змогла перевершити свій виступ на Вімблдоні десятирічної давнини в жодному з чотирьох основних турнірів, і на початку цього року пішла на пенсію, щоб займатися піклболом.

Гарячі новини Новини