Влада Зінченко заробляє більше за розкішну дівчину Беллінгема – всі секрети спокусливих жінок Євро

Ольга Котів25 червня, 20:20
Влада Зінченко заробляє більше за розкішну дівчину Беллінгема – всі секрети спокусливих жінок Євро

Влада Зінченко - Інстаграм

00 хв

Англійські таблоїди полюбляють рахувати чужі гроші. Влада Зінченко потрапила під їхній приціл разом із коханими Роналду та Беллінгема.

Джерело: The Sun

Від зірок спорту до телеведучих. Серед обраниць зірок Євро-2024 бачимо навіть архітекторку і тату-майстриню. Вони можуть заробляти ще більше завдяки мільйонам підписників, які підписані на них у соцмережах.

Донька Зінченка феноменально схожа на батька – Влада показала фото з Євро, які крадуть сердечка

Джорджина Родрігес – найпопулярніша жінка, коли справа доходить до заробітку завдяки своїм дописам. На її Інстаграм підписані найбільше з усіх дівчат і дружин футболістів – майже 60 мільйонів.

Значною мірою це тому, що іспанка заручена з 39-річного суперзіркою збірної Португалії Кріштіану Роналду – найпопулярнішою людиною в Інстаграмі (632 мільйони фанатів).

Їхні спільні фото збирають мільйони вподобайок. Тож за свій платний допис вона заробляє фантастичні 150 тисяч фунтів (понад 7,7 мільйона гривень).

Реклама

Зйомки в документальному фільмі Netflix (I Am Georgina), рекламні кампанії таких брендів, як Prada, Gucci і Chanel, публікації в Інстаграмі. Усе це стрімко збільшує її статки.

Анна Лєвандовскі майже не відстає. Кохана форварда збірної Польщі та Барселони заробляє 140 тисяч фунтів за рекламний допис.

Вона вигравала медалі чемпіонату світу та Європи з карате, перш ніж піти на пенсію та побудувати багатомільйонну імперію здоров’я та фітнесу. 35-річна Анна є однією з найбагатших жінок Польщі.

Статки зіркової пари оцінюють у 100 мільйонів фунтів. Дружина Лєвандовскі зібрала 5,6 млн підписників.

Найбагатша серед коханих гравців збірної Англії – Дені Дайєр, яка одружилася з Джародом Бовеном у 2021 році.

Вона засвітилася на реаліті-шоу "Острів кохання" і зібрала 4-мільйонну армію прихильників. Дружина Бовена заробляє до 9 тисяч фунтів за публікацію.

Дружина Альваро Морати сама по собі є суперзіркою. Аліче Кампелло – мама чотирьох дітей, модель і підприємець, яка керує власною модною маркою та косметичною лінією.

Крім цього, 29-річна італійка, яка полонила капітана збірної Іспанії, здатна заробляти добрячі 8 тисяч фунтів стерлінгів за публікацію в Інстаграмі, де має 3,4 млн підписників.

За Зої Крістофолі стежать понад 1 мільйон фанатів. Дівчина Тео Ернандеса народила йому сина Ті Джея.

Приголомшлива модель часто демонструє на своїй сторінці в соцмережах безліч татуювань, які покривають близько 60 відсотків її тіла.

Італійка на 2 роки старша за оборонця збірної Франції. За рекламний допис співвласниця тату-салону бере 2,7 тисячі фунтів.

Роуз Бертрам має ті ж 1,1 мільйона шанувальників. Бельгійська модель – дівчина Кіліана Мбаппе. Вона потайки зустрічається з капітаном збірної Франції, але від таблоїдів нічого не втаїти.

Приголомшлива блондинка підписала контракт з модельним агентством у віці всього 13 років. Вартість її допису оцінюють у 2,4 тисячі фунтів.

Влада Зінченко – телеведуча, яка регулярно веде репортажі про футбол з місця подій, зокрема і на Євро-2024.

Її аудиторія становить 711 тисяч підписників. Вона заробляє 2,6 тисячі фунтів, або понад 133 тисячі гривень за рекламний допис в Інстаграмі.

Українка одружена з гравцем лондонського Арсенала Олександром Зінченком. Пара виховує двох доньок.

У мережі ширяться чутки, що розкішна нідерландська модель Лаура Селія Валк зустрічається з вундеркіндом збірної Англії та мадридського Реала Джудом Беллінгемом.

Вона старша за свого коханого на 5 років. Заробіток моделі, на Інстаграм якої підписані 514 тисяч шанувальників, наразі оцінюють у скромніші 2 тисячі фунтів за один допис.

Дані тер Штеген підтримує свого чоловіка на великих турнірах, де 32-річний Марк-Андре досі не дебютував у складі збірної Німеччині на полі.

За освітою архітекторка, за покликанням модель. Дружина тер Штегена зібрала майже 600 тисяч шанувальників і заробляє 2,2 тисячі фунтів за рекламний пост.

Кріштіану Роналду Гарячі новини Влада Зінченко Олександр Зінченко Джорджина Родрігес Новини