Найсексапільніша італійська ведуча вийшла заміж за екс-зірку Ліверпуля: церемонія вражає

Ольга Котів23 червня, 11:50
Найсексапільніша італійська ведуча вийшла заміж за екс-зірку Ліверпуля: церемонія вражає

Ділетта Леотта і Лоріс Каріус побралися - Інстаграм

00 хв

Ділетта Леотта і Лоріс Каріус стали чоловіком і дружиною на курорті Therasia Resort. Вони сказали доленосне "так" на заході сонця, на тлі розкішного моря острова Вулкано.

Джерело: Il Messaggero

На церемонії були родичі та друзі пари. Серед них не бракувало VIP-персон.

Мокре волосся та оголений животик: зухвала спортивна ведуча епатує публіку гарячими фото

Загалом на розкішну білу вечірку запросили 160 гостей. Ділетта обрала для важливого дня стриману білу сукню від Atelier Emè. На фаті була вишита фраза "Все, що я коли-небудь хотіла".

Італійську спортивну ведучу супроводив до вівтаря батько. Своєю чергою німецький футболіст з Ньюкасла чекав її разом зі своєю матір'ю.

Наречена, яка народилася в Катанії в 1991 році, хотіла відсвяткувати цей день на Сицилії. Вона йшла до вівтаря під пісню All of Me, тримаючи в руках невеликий букет.

Розчулена пара присвятила тему свого весілля маленькій Арії, своїй доньці, якій у серпні виповниться рік. На картках для гостей написали фразу "Повітря любові".

Реклама

Ціни в меню Therasia Resort починаються від 1 500 євро на особу. Курортний готель був повністю заброньований для проведення цієї великої події.

Варто зауважити, що Ділетта Леотта оголосила про шлюб з на 2 роки молодшим Лорісом Каріусом кілька місяців тому, поділившись фотографією з обручкою і підписом: "Я сказала "так".

Пропозиція відбулася минулого літа, ще до народження їхньої першої доньки Арії, але пара вирішила тримати цю новину в таємниці до цього моменту.

Гарячі новини Новини