Друга половинка Роналду взяла участь в атмосферній зйомці – вона на щось натякає

Друга половинка Роналду взяла участь в атмосферній зйомці – вона на щось натякає

Джорджина Родрігес - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Джорджина Родрігес, іспанська модель і дружина португальського форварда Кріштіану Роналду, виклала нову світлину у соціальних мережах.

Джерело: Instagram

Джорджина чимало часу приділяє веденню своєї сторінки в Інстаграм. Вона зібрала майже 60 мільйонів підписників у мережі. Брюнетка ділиться усім, що відбувається в її житті, а також родині відомого спортсмена загалом.

Родрігес показала свій "персик" на відпочинку без Роналду – розкішні кадри

Серед контенту моделі можна зустріти наступне: фото та відео з футболу, подорожей, материнства, романтики з Роналду, лайфстайл, кадри професійних та рекламних зйомок.

Цього разу Джорджина виклала нове фото. Вона позує в бежевому топі – єдине, що можна побачити. Сама світлина має погану якість, але це додає особливого шарму. До того ж, Родрігес залишила двоякий підпис – пісочний годинник, що наче натякає на щось.

Реклама

Нагадаємо, що Роналду і Джорджина виховують двох спільних дітей – Беллу Есмеральду та Алану Мартіну. Також у португальського футболіста є нащадки від попередніх союзів та сурогатної матері – сини Кріштіану-молодший, Матео та донька Єва.

Кріштіану Роналду Гарячі новини Джорджина Родрігес Новини