Холанд проміняв хлопчачу компанію на 19-річну дівчину – вона кокетливо прилягла на нього в човні

Ольга Котів20 червня, 17:00
Холанд проміняв хлопчачу компанію на 19-річну дівчину – вона кокетливо прилягла на нього в човні

Холанд відпочиває з коханою - Інстаграм

00 хв

Після кількох днів шаленої хлоп'ячої поведінки до Ерлінга Холанда приєдналася його кохана Ізабель Хаугсенг Йохансен. Пара насолоджується романтичним відпочинком на Середземному морі.

Джерело: Se og Hør

У мережі з'явилися фото розкішного відпочинку Холанда на Капрі. Спершу його друзі насолоджувалися відпусткою на величезній яхті найвищого класу. Про них якнайкраще піклувалася досвідчена команда, яка знає, як організувати все найкраще для своїх заможних гостей.

Холанд і його приголомшлива кохана відпочивають в Іспанії: зірка Ман Сіті хоче купити новий маєток

Проте для того, щоб дістатися до туристичної пам'ятки "Блакитний грот", їм довелося найняти невеликий човен з власним гребцем.

Грот – неймовірне видовище, і до нього не можна в'їжджати на моторизованому транспорті, щоб уникнути шуму та відлуння. Дорогою до гроту Ізабель сиділа на колінах в Ерлінга, щоб всі могли поміститися.

undefined

Поки більшість суперників Холанда зайняті чемпіонатом Європи, він може насолоджуватися відпочинком. Першою зупинкою зірки Ман Сіті стала Французька Рив'єра.

Реклама

Він взяв із собою свого батька Альфі, товариша по збірній Сандера Берге та друга дитинства Еріка Ботхайма. Як завжди, Ерлінг також привіз із собою друзів дитинства з Норвегії.

undefined

Далі футболіст та його команда вирушили на південь Середземним морем, орендувавши нову яхту на острові Капрі поблизу Неаполя.

Довжина MS Telli становить 39 метрів, а ширина – 8 метрів. Судно має три поверхи та сонячну палубу. На борту можуть розміститися до 10 гостей, а також 7 членів екіпажу, включаючи капітана судна.

undefined

І саме на борту Холанд нарешті возз'єднався зі своєю дівчиною Ізабель. Зазвичай вони проводять час разом у Манчестері, де Ерлінг знову став найкращим бомбардиром АПЛ та взяв ще один трофей чемпіона.

undefined
Гарячі новини Новини