Чи дарує Мудрик букети росіянці в Москві – гравців збірної несподівано запитали про роман українця

Ольга Котів19 червня, 17:40
Чи дарує Мудрик букети росіянці в Москві – гравців збірної несподівано запитали про роман українця

Михайло Мудрик та Віолетта Грачова - Sport.pl

00 хв

Руслан Маліновський та Володимир Бражко змушені були віддуватися за чужі інтрижки. Гравцям збірної України поставили незручне запитання.

Напередодні в мережі з'явилися дивна історія зі сторіс російської моделі, повідомляє YeSport. Віолетт Грачова, яку начебто намагався звабити Михайло Мудрик, похвалилася пишним букетом квітів. На дальньому плані привітання: "З днем народження, моє кохання". Частина користувачів читає підпис як M M (ініціали гравця лондонського Челсі та збірної України).

Російська модель і можлива коханка Мудрика заінтригувала відповіддю на запитання про розірвання стосунків

На захист екс-зірки Шахтаря стають ті, хто бачить там літери M та N. Мовляв, це вже вказує на Матіаса Нормана – футболіста, який колись був у стосунках з Грачовою, але зараз на неї не підписаний.

Варто відзначити, що Норман покинув російський чемпіонат, грає в Саудівській Аравії та відпочиває з іншими дівчатами в ОАЕ. Крім цього, компанія, що займається доставкою квітів, працює в Москві та Лондоні. Сама ж дівчина постить фото з московського готелю.

Реклама
undefined

Журналіст запитав Маліновського: "Як у збірній може так уживатися, що в когось родичі воюють, рідні, близькі, а хтось, є велика ймовірність, що купує товари в Росії?"

Руслан перепитав: "У мене питання: хто купує товари в Росії? З ким вживатися? Це про кого?"

Йому відповіли: "Є велика ймовірність, що Михайло Мудрик привітав свою дівчину, купивши букет в Росії".

undefined

Маліновський був виразно спантеличений цією ситуацією. "Я не знаю, якщо чесно. Я таке вперше чую. Не знаю, де це написано, тому не можу відповісти. Не знаю, правда це чи ні, бо те, що можуть писати, це не завжди правда".

"Повністю знищене росіянами": Мудрик, Лунін, Шапаренко й інші гравці записали відео про рідні міста

Гарячі новини Михайло Мудрик Новини