"Прекрасна, як завжди": зваблива футболістка без бюстгальтера підкорила Голлівуд, а фанати палають

Ольга Котів19 червня, 13:00
"Прекрасна, як завжди": зваблива футболістка без бюстгальтера підкорила Голлівуд, а фанати палають

Аліша Леманн відпочиває в Лос-Анджелесі - Інстаграм

00 хв

Аліша Леманн під час візиту на Голлівудський бульвар вразила шанувальників своїм приголомшливим виглядом. Футболістка Астон Вілли відпочиває в Лос-Анджелесі, а до цього була в Маямі.

Джерело: О2

Аліша Леманн, безсумнівно, одна з найкрасивіших спортсменок світу. Феноменальна швейцарка щодня грає у професійний футбол, а в неробочий час вона дуже активна в соціальних мережах.

"Красуня": донька Шацьких збирає всі сердечка літнім луком, поки коханий на Євро

Жодна топ-футболістка у світі не має такого широкого охоплення в Інстаграмі, як вона. За красунею стежать 16,6 мільйона.

Леманн перебуває в США вже кілька тижнів, про що повідомила у соцмережах. Фото красуні в Маямі, де вона демонструвала свої футбольні здібності, активно обговорювали її фани. Тепер американка вирушила в Лос-Анджелес.

Футболістка не одягнула бюстгальтер під коричневу літню сукню. Її доповнювали лише шльопанці Louis Vuitton, сумочка та сонцезахисні окуляри. Аліша позувала поруч із голлівудською зіркою Мерилін Монро.

Реклама

Фанатам сподобався цей образ, і вони почали робити компліменти вбранню Леман. Зокрема, один сказав: "Ви маєте прекрасний вигляд, як завжди".

Аліша дебютувала у старшій команді в 17 років. Вона виросла в маленькому селі, де цілими днями грала у футбол. За словами красуні, це навчило її смиренності та зіграло важливу роль у розвитку кар'єри.

Гарячі новини Новини