"Сильні слова": кохана Довбика відверто розповіла про складну життєву ситуацію після фіаско збірної

Ольга Котів19 червня, 9:55
"Сильні слова": кохана Довбика відверто розповіла про складну життєву ситуацію після фіаско збірної

Дружина Артема Довбика - Інстаграм

00 хв

Обраниця форварда Жирони спробувала пояснити, як можна трансформувати гіркоту поразки в позитив. Юлія Довбик отримала схвалення підписників.

Джерело: Інстаграм

Україна розпочала чемпіонат Європи в Німеччині зовсім не з того результату, який очікували від неї. Розгромна поразка від румунів стала шоком для вболівальників і самих гравців.

Такі потрібні слова: дружина Луніна прокоментувала фіаско чоловіка в матчі Україна – Румунія

Юлія Довбик відновлювалася від такого результату з донечкою Кірою. У літаку дружина найкращого бомбардира чемпіонату Іспанії зібрала до купи кілька думок, з якими поділилася, виклавши у свій Інстаграм.

"Памʼятаю, як одного разу потрапила на лекцію Алли Клименко про резильєнтність. Резильєнтність – вміння проходити через складну життєву ситуацію (трешняк, одним словом) - не зламавшись. Сьогодні мені пригадалась ця лекція... ну бо актуально, як ви зрозуміли.

Реклама

Так от, головна думка цієї теми, що важкість проходження цього шляху = ріст. І це те, на чому б я зараз сконцентрувалась. А потім слідувала головному правилу резильєнтності – повернення в реальність.. І тільки після оцінки реальності можна зробити хоча б декілька кроків до цієї резильєнтності.

Потурбуватись про тіло і дух, адже олімпійський результат – це результат підготовки та відновлення. Уникнення розгляду кризи, адже наші думки є саундтреком нашого життя в цьому моменті. Дозволити собі бути людиною і прийняті всі обставини.

Поставити ціль, бо це про відбудову віри та надії. Навчитися в минулого. Побудувати свою лінію захисту – це дає змогу зробити свій власний перфоманс. А побудувати міцну лінію захисту можна лиш тільки обʼєднавшись, і подумати перш ніж писати. Бо чи буде вам прикольно від того, що неприкольно комусь? Думаю, це неприкольно", – написала Юлія.

Її підписникам дуже сподобалися ці слова. "Тепер зрозуміла, звідки в Артема такий міцний тил. Приємно читати. Сильно".

Гарячі новини Артем Довбик Новини