Німецькі міста потребують більше секс-працівників: вимоги фанатів під час Євро-2024 – величезні

Ольга Котів17 червня, 18:40
Німецькі міста потребують більше секс-працівників: вимоги фанатів під час Євро-2024 – величезні

У борделів багато замовлень через Євро-2024 - Unsplash

00 хв

Бізнес борделів у Німеччині процвітає, оскільки футбольні фанати, зокрема вболівальники Англії, хочуть скористатися їхніми послугами під час Євро-2024. Тому міста закликають секс-працівників зголошуватися.

Джерело: Daily Star

Зокрема, влада Кельна планує залучити більше секс-працівників, оскільки в місто прибудуть сотні тисяч уболівальників. Про це заявив Коля-Андре Нольте з професійної асоціації еротичних і сексуальних послуг, яка налічує 1000 членів.

Приголомшлива подружка зірки МЮ спокушає формами: вболіває на Євро у відвертому вбранні

"Наші члени не бояться бути перевантаженими, а навпаки, з нетерпінням чекають, що під час чемпіонату Європи у них з'явиться більше клієнтів", – зазначив він.

Своєю чергою, у Дортмунді, де зупинилося багато вболівальників збірної Англії, очікується "високий рівень заповнюваності місцевих борделів". Про це заявив прес-секретар Крістіан Штайн.

У Штутгарті теж хочуть, щоб більше секс-працівників пропонували свої послуги, щоб задовольнити підвищений попит. Окрім того, департамент охорони здоров'я Дюссельдорфа розширює можливості тестування на інфекції, що передаються статевим шляхом, у дні матчів.

Реклама

Багато вболівальників збірної Англії зупиняються в найбільшому у світі борделі під час турніру. Зокрема, троє фанів "левів", які намагалися знайти місце для проживання, забронювали 120 номерів у готелі "Паша" в Кельні.

У 12-поверховому секс-клубі площею 9 тисяч квадратних метрів працює близько 120 секс-працівниць. Щодня його відвідують до 1000 клієнтів.

У вівторок, 25 червня, команда Гарета Саутгейта зустрінеться із Словенією в Кельні. Футбольні фанати вже забронювали номери в "Паші" після того, як зрозуміли, що переночувати в борделі обійдеться набагато дешевше, ніж у готелі.

Гарячі новини Новини