Лідер збірної Англії і його вагітна дружина відвідали екстрасенса перед Євро-2024 – ось що пророкує

Ольга Котів16 червня, 13:00
Лідер збірної Англії і його вагітна дружина відвідали екстрасенса перед Євро-2024 – ось що пророкує

Філ Фоден відвідав екстрасенса - Інстаграм

00 хв

Екстрасенс Хлоя Сміт, яку відвідав Філ Фоден, заявила, що збірна Англії – "духовна команда". Гравці почнуть серію успіхів із перемоги над Сербією.

Джерело: The Sun

24-річний Філ та його вагітна дружина Ребекка Кук відвідали Хлою перед тим, як відлетіти до Німеччини на Євро-2024.

Збірна Англії має секретну зброю, щоб вперше в історії виграти Євро: цим користується армія США

Екстрасенс розповіла, що під час ворожіння на картах таро вона навіть "спілкувалася" з улюбленим дідусем Філа Ронні, який помер у віці 47 років і надихнув півзахисника на вибір номера футболки в Манчестер Сіті.

"Англія закінчить матч проти Сербії з перемогою. Вона може бути близькою, але гра, безумовно, змусить нас сидіти на краю своїх місць.

Це лише початок для Англії. Буде ніщо інше, як любов і щастя, які охоплять всю націю. У нас хороша команда, а головне – духовна команда", – заявила Хлоя.

Реклама

Вона також зробила прогноз щодо гри Фодена.

"Філ Фоден гратиме розумно. Йому дуже пощастило, адже його дідусь по духу є його головним прихильником, який щодня дає йому настанови та знаки. Я бачу, як збірна Англії прокладає собі шлях через турнір до фіналу", – додала екстрасенс.

За її словами, дата відкриття матчу в Гельзенкірхені має велике значення.

"Неділя, 16 червня, червень – місяць радості, оновлення та святкування. Число 16 – це знак того, що ви на правильному шляху", – підсумувала Хлоя.

Гарячі новини Новини