Пишногруда фанатка показала, в чому вболіватиме за Україну на Євро-2024 – дуже мало одягу

Ольга Котів15 червня, 9:40
Пишногруда фанатка показала, в чому вболіватиме за Україну на Євро-2024 – дуже мало одягу

Марта Барчок – сексапільна фанатка з Польщі - Інстаграм

00 хв

Марта Барчок уже підготувалася до Євро-2024. Сексапільна вболівальниця Польщі вирішила цього разу підтримати не одну збірну.

Її називають польською Міс Євро 2016. Разом із Наталією Сівєц 36-річна модель, на чий Інстаграм підписані 686 тисяч фанатів, є найвідомішою вболівальницею "біло-червоних", повідомляє YeSport.

Головна фанатка футболу вже на Євро-2024 – видатним бюстом спокушає чоловіків прямо на вулиці

Марта не соромиться демонструвати сміливі та вражаючі образи на стадіонах. Здебільшого вона гаряче підтримувала особистою присутністю збірну Польщі та лондонський Тоттенхем.

Однак на чемпіонаті Європи, який стартував у Німеччині 14 червня, Барчок віддаватиме своє сердечко не тільки рідній команді.

У своєму відео польська фанатка продемонструвала образи, в яких вболіватиме за інші збірні. Зокрема, знайшлося місце і для збірної України, хоча вона дуже швидко промайнула порівняно з формами тих же Бельгії та Словаччини, які є нашими суперниками у групі на Євро-2024.

Реклама

Цікаво, що Марта Барчок бойкотувала ЧС-2022 через порушення прав людини в Катарі, відверто коментуючи своє рішення: "Там у пошані тільки гроші, гроші та ще раз гроші".

undefined

Гарячі новини Новини