З фінським лижником сталася халепа: "Я відморозив пеніс на Олімпіаді – потім це сталося знову"

Ольга Котів14 червня, 13:40
З фінським лижником сталася халепа: "Я відморозив пеніс на Олімпіаді – потім це сталося знову"

Ремі Ліндгольм відморозив пеніс на Олімпіаді - Інстаграм

00 хв

Хоча обмороження у лижників і сноубордистів не є чимось незвичайним, один олімпійський фаворит зізнався, що двічі випадково відморожував свій пеніс. Мовиться про фінського лижника Ремі Ліндгольма.

Джерело: Mirror

26-річний спортсмен за час своєї професійної кар'єри встиг покористуватися одними з найбільших і найкращих гірськолижних трас світу і навіть представляв свою країну на зимових Олімпійських іграх 2022 року. Проте не обійшлося без падінь, одного з яких він зазнав на вищезгаданих змаганнях у Пекіні.

"Люблю тебе": Миколенко під час травми не забуває радувати кохану несподіваними сюрпризами

Участь Ремі у скороченому 30-кілометровому забігу була анульована після несподіваної застуди, що прокотилася столицею Китаю.

"Ви можете здогадатися, яка частина тіла була трохи замерзлою, коли я фінішував. Це були одні з найгірших змагань, в яких я брав участь. Я просто боровся за те, щоб вижити", – згадував лижник.

Реклама

Ліндгольм описував біль як "нестерпний". Проте це був навіть не перший раз, коли він зазнав прикрої травми. Адже попереднього року з ним сталася така ж неприємність – у Фінляндії його пеніс постраждав від ожеледиці.

Хоча після перегонів у Ремі під рукою нібито був тепловий пакет, щоб розморозити пеніс, він висловлював занепокоєння щодо своїх перспектив мати дітей у майбутньому. Ліндгольм – не єдиний чоловік, який постраждав від відмороження пеніса на гірськолижних схилах.

Торік швед Калле Хальварссон закликав людей триматися якомога далі від спорту після того, як його спіткала така ж доля. Лижник змагався на 20-кілометровій дистанції Кубка світу в Руці, коли сталося нещастя.

"Я заморозив свій пеніс. По-справжньому. Чорт, мені довелося лежати там (у наметі для розігріву – ред.) 10 хвилин, щоб зігріти його. Це до біса боляче. Просто жахливо. Мені пощастило, що у мене буде друга дитина, тому що в майбутньому це буде важко, якщо я продовжуватиму в тому ж дусі.

Хто знає, той знає, який це біль. Але ви повинні отримати пораду від мене. Тримайтеся якомога далі від цього, тому що це найгірше, що ви можете пережити", – заявляв лижник.

Гарячі новини Новини