Екс-хавбека збірної Іспанії посадили за насильство над жінками – дивом спіймали, коли розливав сидр

Ольга Котів14 червня, 12:20
Екс-хавбека збірної Іспанії посадили за насильство над жінками – дивом спіймали, коли розливав сидр

Хав'єра де Педро затримали - MARCA

00 хв

Колишнього футболіста заарештували 11 червня. Хав'єр де Педро був на своєму робочому місці, у відомому сидровому барі в Гіпускоа.

Джерело: MARCA

Його помістили у в'язницю Мартутен. Там екс-футболіст відбуватиме дев'ятимісячне ув'язнення за гендерне насильство.

Робінью відправили до найсуворішої в'язниці через зґвалтування: як він там живе

50-річний Хав'єр де Педро отримав остаточний вирок за жорстоке поводження з жінкою. За ордером на арешт, який видав суд Сан-Себастьяна, його розшукувала поліція Ерцанца. Проте колишній футболіст кілька разів змінював адресу, щоб уникнути арешту.

Кілька днів тому проти нього подали ще одну скаргу на жорстоке поводження. Інша жінка стверджувала, що Хав'єр де Педро напав на неї та спричинив перелом ліктьової й променевої кісток руки. Постраждала мусила перенести операцію.

undefined

За рішенням суду Сан-Себастьяна, Хав'єру де Педро заборонять наближатися до його жертви ближче ніж на 300 метрів, а також до її будинку, місця роботи або будь-якого іншого місця протягом одного року і чотирьох місяців.

Реклама

Це ще одна судова проблема для колишнього гравця Реала Сосьєдаду. 15 років тому його спіймали за кермом "нібито п'яним" та з вилученими правами. За це Хав'єра де Педро також просили ув'язнити.

Скандали Новини