Гаряча дружина Реброва показала ідеальну фігуру та засмагу на пляжі – мінімум одягу

Віра Бойчук11 червня, 17:40
Гаряча дружина Реброва показала ідеальну фігуру та засмагу на пляжі  – мінімум одягу

Анна Реброва - Інстаграм

00 хв

Анна, дружина легендарного українського футболіста Сергія Реброва, похвалилась ідеальною фігурою на пляжі.

Джерело: Інстаграм

Улюблениця головного тренера країни часто лоскочить нерви своїм шанувальникам. Її сторінка в Інстаграм тріщить від різноманітного контенту та кількості підписників. За її яскравим життям стежить майже 15 тисяч фоловерів, які активно коментують відповідні публікації.

Гаряча дружина Бесєдіна приголомшила вигинами у спокусливому бікіні – епатажна поза в горах

Відомо, що зараз Анна ловить засмагу в Марбельї, Іспанія. Красуня оприлюднила гаряче фото, на якому показала ідеальну фігуру на фоні красивого моря та пляжу.

Брюнетка позувала у крихітному бікіні та екстремально короткій спідниці, яка вдало засвітила довершену форму тіла. Свій пляжний лук доповнила стильним капелюхом, сумочкою та сонцезахисними окулярами.

До речі, Анна активно веде свій канал на YouTube, який створила у 2021 році. Там жінка ділиться простими рецептами, своїми тренуваннями, порадами з психології, а також бере інтерв'ю у дружин футболістів та самих спортсменів.

Реклама

Нагадаємо, Сергій Ребров таємно побрався з Анною у січні 2016-го. Футбольна пара виховує двох синів Олександра та Микиту. Також Ребров ще одного сина має від першого шлюбу.

Гарячі новини Сергій Ребров Анна Реброва Новини