Судаков з коханою влаштували чуттєву фотосесію – дуже романтичні кадри

Віра Бойчук10 червня, 20:20
Судаков з коханою влаштували чуттєву фотосесію – дуже романтичні кадри

Георгій Судаков з дружиною - Інстаграм

00 хв

Ліза, кохана українського футболіста та півзахисника донецького Шахтаря Георгія Судакова, змушує шанувальників обговорювати спільні фото з чоловіком.

Джерело: Інстаграм

Найсвіжішу публікація, яку фоловери активно коментують та лайкають – це кадри зі спільної фотосесії Георгія та Лізи. Схоже, що у пари цукерково-букетний період не закінчується.

"Дуже сексуальна": кохана Судакова підняла градус, не оголюючись – енергія буяє

Вони влаштували зйомку на природі та навіть попозували на качелі. У кадрі багато романтики, яка спантеличить всіх тих, хто погляне на них.

Для свого образу дівчина обрала коротеньку повітряну сукню, яка ідеально підкреслила зону декольте та стрункі ніжки. Український футболіст засвітився на фотографіях у своєрідному наряді: він обрав білі шорти та футболку. Щасливі фото Ліза опублікувала на своїй сторінці Інстаграм.

Шанувальники одразу написали цілий букет компліментів: "Ти така ніжна і красива", "Приємно бачити такі фото", "Такі гарні", "Неймовірні".

Реклама

Нагадаємо, що Георгій Судаков з Лізою одружився у 2021 році. У квітні 2022 року закохані стали батьками дівчинки на ім'я Мілана.

Гарячі новини Новини