Маліновський розкрив секрет несподіваного мотиватора перемоги над Ісландією: "Усіх дуже зачепило"

Ольга Котів9 червня, 20:00
Маліновський розкрив секрет несподіваного мотиватора перемоги над Ісландією: "Усіх дуже зачепило"

Руслан Маліновський розповів про потужну промову гравця збірної України - Інстаграм

00 хв

Півзахисник Дженоа та збірної України Руслан Маліновський вважає, що варто вміти підібрати правильні слова. Зокрема, ця чеснота має допомогти Сергію Сидорчуку стати хорошим тренером.

Джерело: УАФ

Саме колишній капітан київського Динамо надихнув на перемогу в ключовому матчі з Ісландією. У тій грі вирішувалася доля путівки на Євро-2024. Про це Маліновський розповів у розмові з Романом Бебехом та Владою Зінченко.

"Хто втратив голову": зірку збірної України потролили фанати свого ж клубу в топ-чемпіонаті

"У кожного свій шлях, і я можу сказати одному футболісту, а він відповість: "Та ні, мені це нецікаво, я себе бачу в іншому напрямку". Ну, давайте я назву Сергія Сидорчука. Він дуже інтелігентний – це дуже важливо.

Мені сподобалось те, що він сказав перед Ісландією, перед тим, як ми виходили на поле. Це було в роздягальні, але я вважаю, що та промова, яку він сказав, усіх зачепила", – заявив півзахисник.

Реклама

За його словами, якщо не говорити про тактику, то цей спіч дуже допоміг.

"Він виголосив промову про нашу країну, про футбол, про все разом, про війну, про тих хлопців, кого він знає – це дуже зачепило всіх. З його боку це було дуже правильно – сказати ці слова перед грою", – підсумував Маліновський.

Гарячі новини Новини