Пішла у відрив: ефектна Білодід драйвово танцює – підкорює TikTok

Дарія Бутилкіна9 червня, 17:00
00 хв

Дарія Білодід, відома українська чемпіонка світу з дзюдо виклала у сторіс драйвове відео. Дівчина енергійно танцює та насолоджується моментом.

Джерело: Instagram

У світі спорту не тільки перемоги залишають яскраві враження, але і моменти радості та енергії, які можуть здивувати й навіть вразити. Українська дзюдоїстка, відома своїми спортивними досягненнями, знову стала центром уваги, опублікувавши драйвове відео у своїх сторіс, яке вона виклала в TikTok.

Підбори та коротка сукня: Білодід дурманить фанатів привабливими ніжками – розкішні кадри

На запис молода спортсменка знаходиться в кімнаті, одягнена в спортивний одяг, Дарія розгортає справжнє танцювальне шоу. Її рухи вибухають енергією та життєрадісністю, випромінюючи радість та позитивну емоційну зарядку.

Додамо, що за красунею стежить майже півмільйона прихильників, які переважно цікавляться її спортивною кар'єрою. Поміж знімків змагань, тренувань і щоденного життя, особливе місце на її профільній сторінці займають ефектні фотосесії.

Реклама

Цікавий факт: Дарія розпочала займатися дзюдо з 4 років.

Нагадаємо, що українка є бронзовою призеркою Олімпійських ігор 2020 року, чемпіонкою Європи та дворазовою чемпіонкою світу. Зараз дівчина готується до літніх Олімпійських ігор 2024, які відбудуться у липні, в романтичному місті Париж.

Гарячі новини Дарія Білодід Новини