Милота дня: Третьякова ніжиться в обіймах діток – не вистачає лише футболіста

Дарія Бутилкіна9 червня, 16:20
00 хв

Ліза Третьякова – кохана вінгера клубу Дніпро-1 Максима Третьякова, виклала напрочуд милу та зворушливу світлину.

Джерело: Instagram

Ліза Третьякова вже п'ять років веде свій блог в Інстаграм, який має майже 200 тисяч підписників. Зазвичай вона привертає увагу своїх фанатів провокаційним контентом, що стимулює активність на її сторінці. Але нині соціальні мережі вразились теплом та ніжністю, коли брюнетка опублікувала у сторіс фото, що розчулило серця багатьох шанувальників.

Чарівна дружина Яремчука у похмуру погоду вскочила в басейн з хлопчиком – палкі обійми

На фото Ліза зображена обіймаючи своїх дітей. Її очі сяють від ніжності, а обличчя виражає турботу та любов, яка виходить з глибини її душі.

Хоча на фото відсутній сам футболіст, можемо припустити, що це саме він, хто стояв за об'єктивом камери та захоплювався цим прекрасним моментом родинного щастя.

Реклама
undefined

Цікавий факт: Ліза відкрила інтернет-магазин, де радує жінок стильним вбранням. Зараз вона плідно працює та поповнює свій магазин новими образами. Варто додати, що багато дружин та дівчат футболістів полюбляють її лінію одягу.

Нагадаємо, що Ліза та Максим виховують двох дітей: доньку Сабріну та сина Даніеля.

Стосовно футболіста додамо, що Третьяков є вихованцем Дніпра. До переходу в Дніпро-1 він виступав за Металіст, Чорноморець та Олександрію. Також Максим пограв за словацький ДАК 1904.

Гарячі новини Новини