Нове хобі: Бекхем порпається в землі, як садівник – кохана його підтримує

Дарія Бутилкіна9 червня, 14:20
00 хв

Девід Бекхем, екс-футболіст та капітан збірної Англії виклав дивовижне відео. Чоловік старанно саджає розкішну квітку.

Джерело: Instagram

Екс-футболіст з Англії активно управляє своїм профілем в Instagram. Він зібрав велику армію шанувальників, яка налічує майже 88 мільйонів фоловерів. Бекхем не зупиняється на одному виді контенту, радуючи своїх шанувальників різноманітними моментами: від розкішного життя з родиною, до повсякденних занять на власній фермі, де чоловік доглядає за курчатами.

Ранок на фермі: Девід Бекхем поглибився у сферу домашнього господарства – за ним бігають кури

Девід Бекхем здивував своїх шанувальників, поділившись новим захопленням у своєму житті. У відео, яке він опублікував в Instagram, Бекхем зображений, де наполегливо садить рожеву троянду.

На знімку видно, як він зосереджено працює над висадкою рослини, вкладаючи усе своє зусилля в цей процес.

Реклама

Підтримкою для нього стала його дружина Вікторія Бекхем, яка фіксує цей момент на відео, підтримуючи його в новому захопленні.

Нагадаємо, пара почала зустрічатися ще у далекому 1997 році й одружилися через 2 роки – в липні 1999 року. За весь час свого подружнього життя, вони народили чотирьох дітей та досягли успіху у різних галузях діяльності.

Цікавий факт: У жовтні 2023 року вийшов фільм про їхню родину. Netflix випустив чотирисерійний документальний фільм під назвою "Бекхем".

Гарячі новини Девід Бекхем Новини