Неперевершена пасія Шапаренка зачаровує фанів своєю вродою та елегантністю – як завжди розкішна

Дарія Бутилкіна9 червня, 13:40
00 хв

Христина Шацьких, донька легендарного футболіста Динамо Максима Шацьких, опублікувала в stories чарівну світлину, випромінює ніжність та елегантність.

Джерело: Instagram

Зіркова брюнетка часто радує своїх фанатів дивовижними світлинами з різних фотосесій, які неможливо оминути увагою. Загалом, її Instagram налічує 16 тисяч підписників, які з задоволенням залишають купу вподобайок та приємних коментарів під ефектними світлинами дівчини.

Пасія Шапаренка та донька Шацьких елегантно позує в сукні – змушує серця фанатів битись швидше

На світлині, яку Христина виклала у сторіс, дівчина ніжно сидить на дивані, спокусливо виражаючи свою природну красу. Її приваблива зовнішність не залишила байдужими шанувальників, адже вона вражає своєю неперевершеною вродою та жіночною грацією.

undefined

Варто додати, що нещодавно дівчина створила свій власний бренд одягу "SHÁTSKI".

Цікавий факт: Христина офіційно закінчила навчання у КНУ імені Тараса Шевченка, де здобула юридичну освіту. Зараз красуня працює фотографом, де у своїх роботах виливає всю пристрасть до мистецтва.

Реклама

Нагадаємо, молодша донька Шацьких вже давно перебуває у стосунках з українським футболістом Миколою Шапаренком. Пару часто помічали на трибунах стадіону під час матчів та в компанії колег. Однак ні Христина, ні Микола поки що ніяк не коментували цю інформацію.

Гарячі новини Новини